Baker og Konditor
16.04.2021
Cerealfagdagen 2021 er delt opp i to omganger. I mars ble del 1 gjennomført digitalt. Del 2 skal gjennomføres fysisk til høsten, hvis det lar seg gjøre.
TEKST OG FOTO: JON-ARE BERG-JACOBSEN FAGDAGEN er i år stykket opp i to deler på grunn av tiltak i forbindelse med koronaviruset. Det er gjennomført et webinar i vår, så vil det bli et fysisk arrangement i oktober, hvis det lar seg gjøre. Temaet for seminaret er «Innovativt, sunt og bærekraftig - muligheter for cerealbransjen».
Stort mulighetsrom
Om lag 100 deltagere fulgte webinaret, som var delt i to bolker: «Muligheter for morgendagen» og «Autentisk, sunt og lokalt».
Administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen i Nofima foredro om plantebasert mat i et bærekraftperspektiv. Han trakk frem de forskjellige perspektivene bærekraftbegrepet består av, som økonomi, miljø og det sosiale.
Over tre fjerdedeler av det samlede landbruksarealet globalt brukes i dag til å lage animalsk protein. Jo flere vi blir, og jo større behovet for mat blir, jo mer må den trenden snus for at alle skal få
Gå til medietStort mulighetsrom
Om lag 100 deltagere fulgte webinaret, som var delt i to bolker: «Muligheter for morgendagen» og «Autentisk, sunt og lokalt».
Administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen i Nofima foredro om plantebasert mat i et bærekraftperspektiv. Han trakk frem de forskjellige perspektivene bærekraftbegrepet består av, som økonomi, miljø og det sosiale.
Over tre fjerdedeler av det samlede landbruksarealet globalt brukes i dag til å lage animalsk protein. Jo flere vi blir, og jo større behovet for mat blir, jo mer må den trenden snus for at alle skal få


































































































