Dagligvarehandelen
09.02.2021
Sjømatavdelingen er svært viktig for Coop Mega Aker Brygge i Oslo. Her deler ferskvaresjef Ole Christian Kvile Nordheim sine beste tips for å få en lekker og optimal fiskedisk.
- Vi holder til på Aker Brygge, og fisk og skalldyr er noe vi må være gode på. Om sommeren kan vi selge 200 kilo reker om dagen. Vår fiskedisk er veldig viktig for oss, og når det gjelder fisk, er det absolutt viktigste at den alltid er fersk og at ferskvarelinjen er fin, sier Kvile Nordheim.
Nedgang i fiskesalget
Han er selv slakter, og hans store matkjærlighet er kjøtt. Likevel synes han det er gøy å holde på med fisk.
- Sjømatavdelingen er superviktig for butikken. På grunn av koronaen går fiskesalget veldig opp og ned. Vanligvis har vi mange kunder som kjøper reker og setter seg på brygga og følger med på Nesoddbåten. Disse kundene har vi ikke nå. Salget har gått l
Gå til medietNedgang i fiskesalget
Han er selv slakter, og hans store matkjærlighet er kjøtt. Likevel synes han det er gøy å holde på med fisk.
- Sjømatavdelingen er superviktig for butikken. På grunn av koronaen går fiskesalget veldig opp og ned. Vanligvis har vi mange kunder som kjøper reker og setter seg på brygga og følger med på Nesoddbåten. Disse kundene har vi ikke nå. Salget har gått l