Dagligvarehandelen
18.06.2024
I forrige uke var det offisiell åpning av Narvesens egen test-lab på jernbanetorget i Oslo. Helse og sunnhet er nøkkelord for satsingen, og flere av produktene i hyllene har fått klimamerking.
Både Reitan Retail-sjef Ole Robert Reitan og Reitan Conveneince Norway-sjef AnnaMaria Carnemark var entusiastisk til stede da Narvesen åpnet sin første test-lab i Norge.
Her skal nye konsepter prøves ut og foredles før de finner veien ut i kjedens øvrige butikker.
Ligger foran kunden
Som du tidligere har lest i Dagligvarehandelen, har Narvesen nylig lansert et konsept for å gjøre det lettere for kundene å velge sunn og bærekraftig mat og drikke:
«Gode valg på farten».
Her tilbys et bredere utvalg av sunnere og mer bærekraftige produkter, som frukt, smoothie, nøtter, barer, salater, ferske rundstykker, chiapudding, sertifisert kaffe, ECC-sertifisert kyllingpølse og mer.
I den nye «living lab-en» på Jernbanetorget har de tatt det ett skritt lenger, og vil teste hvor mye kundene lar seg «nudge» mot mer etiske og helsemessig gode valg.
- Vi vet at vi ligger litt i forkant av markedet her, men noen må gå foran, fastslår Retian Conveniencesjef AnnaMaria Carnemark.
Helt nytt p
Gå til medietHer skal nye konsepter prøves ut og foredles før de finner veien ut i kjedens øvrige butikker.
Ligger foran kunden
Som du tidligere har lest i Dagligvarehandelen, har Narvesen nylig lansert et konsept for å gjøre det lettere for kundene å velge sunn og bærekraftig mat og drikke:
«Gode valg på farten».
Her tilbys et bredere utvalg av sunnere og mer bærekraftige produkter, som frukt, smoothie, nøtter, barer, salater, ferske rundstykker, chiapudding, sertifisert kaffe, ECC-sertifisert kyllingpølse og mer.
I den nye «living lab-en» på Jernbanetorget har de tatt det ett skritt lenger, og vil teste hvor mye kundene lar seg «nudge» mot mer etiske og helsemessig gode valg.
- Vi vet at vi ligger litt i forkant av markedet her, men noen må gå foran, fastslår Retian Conveniencesjef AnnaMaria Carnemark.
Helt nytt p