Dagligvarehandelen
07.06.2016
Brødene i dagligvarebutikkene gav Arnulf Refsnes ideen til Brødboksen. no. Nettbutikken får brødene kjørt direkte fra bakeriene til kundene grytidlig om morgenen slik at de leveres rykende ferske.
- Butikkbrødene bakes om natten og kjøpes for det meste om ettermiddagen. Svært mange spiser brød først neste morgen eller formiddag når brødet er halvannet døgn gammelt, sier gründeren.
Brød som leveres direkte fra bakeriet til forbrukerne tidlig om morgenen er derimot helt ferske når de når brødspisernes munn.
- Brødene kjøres ut ca. klokken 3 og skal leveres innen klokken 06.30. Har vi ikke klart å levere innen klokken 7, får kunden brødene gratis, fremholder han.
- Det er vel mulig å kjøpe brød i butikken samme dag som de er bakt og fryse ned?
- Å fryse er absurd når man kan få dem levert rykende ferske,
Gå til medietBrød som leveres direkte fra bakeriet til forbrukerne tidlig om morgenen er derimot helt ferske når de når brødspisernes munn.
- Brødene kjøres ut ca. klokken 3 og skal leveres innen klokken 06.30. Har vi ikke klart å levere innen klokken 7, får kunden brødene gratis, fremholder han.
- Det er vel mulig å kjøpe brød i butikken samme dag som de er bakt og fryse ned?
- Å fryse er absurd når man kan få dem levert rykende ferske,


































































































