NNN-arbeideren
13.12.2017
Hva er verdien av norsk mat? Tenketanken Agenda veit svaret.
Tankesmien Agenda planla et frokostarrangement med tema «Norsk Mat» 7. desember. Her skulle blant annet NNN-leder Jan-Egil Pedersen være en av innlederne. Seminaret ble imidlertid avlyst. Arrangøren har lovt at temaet tas opp igjen i januar eller februar neste år.
Fem viktige faktorer
Agenda har arrangert seminarer om temaet også tidligere. Og skrevet notater som viser at det er noe de er opptatte av. I begynnelsen av desember lanserte tenketanken et nytt notat: «Verdien av norsk mat». Notatet handler ikke bare om at verdien av norsk mat kan måles i kroner og kalorier, men også om det er andre verdier ved norsk mat. Notatet er skrevet av Sigrun Aasland og Eivinn Fjellhammer.
Det lanseres en hypotese om at fem faktorer er særlig viktige for folk når de skal handle mat til seg og sin familie:
• at maten er trygg (uten farlige smittestoffer eller sprøytemidler) • at dyrevelferden er
Les opprinnelig artikkelFem viktige faktorer
Agenda har arrangert seminarer om temaet også tidligere. Og skrevet notater som viser at det er noe de er opptatte av. I begynnelsen av desember lanserte tenketanken et nytt notat: «Verdien av norsk mat». Notatet handler ikke bare om at verdien av norsk mat kan måles i kroner og kalorier, men også om det er andre verdier ved norsk mat. Notatet er skrevet av Sigrun Aasland og Eivinn Fjellhammer.
Det lanseres en hypotese om at fem faktorer er særlig viktige for folk når de skal handle mat til seg og sin familie:
• at maten er trygg (uten farlige smittestoffer eller sprøytemidler) • at dyrevelferden er


































































































