Antall medier: 18
Antall artikler: 2521

Familie og oppvekst

Siste nytt

Skuespiller Stig Henrik Hoff gikk i samme musikkbarnehage som moren, og sang visstnok alltid. Stig Henrik Hoff husker ikke så mye fra det ene året han gikk i barnehage.
article_web Første steg
16.10.2018
- Vi mener profitt i barnehage må begrenses, og vi vil styrke ideelle og offentlig aktører.
article_web barnehage.no
15.10.2018
Tiltakene flere barnehager og skoler bruker mot «uønsket» oppførsel kan være skadelige.
article_web barnehage.no
15.10.2018
- Vi ser nå at de to landene beveger seg mer mot hverandre, sier førstelektor Åsta Birkeland til NTB. Birkeland er koordinator for et samarbeid mellom Høgskulen på Vestlandet og kinesiske forsknings- og utdanningsmiljøer om barnehage.
article_web barnehage.no
15.10.2018
Tenk å bli tatt i mot med et smil, med interesse, med et åpent fang - hver dag. Tenk hvor heldige de er!", skriver pappa Lars Zachariassen. Her er hans takk til de ansatte i barnehagen. 7302 kroner. Barnehageutgifter. Hver eneste måned.
article_web barnehage.no
15.10.2018
- Mye av læringen foregår gjennom sang. Spesielt for de minste barna. Så lenge det ikke er en tøysete låt, er det viktig at det vi synger en sant. NRK meldte søndag at Norsk Vegansamfunn reagerer på sanger som blir sunget i norske barnehager.
article_web barnehage.no
15.10.2018
Sørhellinga barnehage har bygget om de nedslitte lokalene de tok over, satser på realfag og tar i bruk den nyeste Prowise-skjermen for å forsterke det pedagogiske tilbudet i barnehagen.
article_web barnehage.no
15.10.2018
Får barnehagelærerne faglig påfyll og føler at de får brukt kompetansen sin i barnehagen er sjansene store for at de blir i jobben.
article_web Første steg
14.10.2018
- Vi har alltid vært radikale, men har aldri fått beskjed om at dette ikke var lov. Dette skoleåret har vi så mange som 18 førsteklassinger i barnehagen.
article_web barnehage.no
12.10.2018
Historien til Barnehage 1 avdeling Strand startet på kjøkkenet til eierne i 1993. Denne høsten kunne barn og ansatte feire 25-årsjubileum med å flytte inn i splitter nye barnehagelokaler.
article_web barnehage.no
12.10.2018

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt