Dagligvarehandelen
12.04.2016
SÆRPREG I februar lanserte Meny de nye Landeveis-brødene. I Sogndal har det tatt skikkelig av.
Havren stammer fra Nord-Odal, gulrøttene fra Larvik, bygget fra Skjåk og potene fra Inderøy. Ingrediensene i Landeveis-serien til Meny er høstet hos utvalgte lokale produsenter og utgjør startgrunnlaget for de ire brødene som Bakehuset har levert til Meny-butikkene fra 22. februar.
- Råvarene har en historie og sporbar opprinnelse. Det gir brødene karakter og særegenhet, mener leder i Meny-lauget, Espen S. Lie.
Serien består av havrebrød, gulrotbrød, byggbrød og rugbrød med potet og strekker seg fra halvgrove til ekstra grove på brødskalaen.
Gå til mediet- Råvarene har en historie og sporbar opprinnelse. Det gir brødene karakter og særegenhet, mener leder i Meny-lauget, Espen S. Lie.
Serien består av havrebrød, gulrotbrød, byggbrød og rugbrød med potet og strekker seg fra halvgrove til ekstra grove på brødskalaen.