Kjøttbransjen
22.08.2024
OSLO Matsentralen Oslo har vært tydelig på behovet for og ønsket om en ressursperson fra kjøttbransjen i styret. Nå har daglig leder ved Fatland Oslo, Ove Malvin Knutsen, tatt utfordringen.
Matsentralen Norge er et nettverk av åtte matsentraler som legger til rette for å omfordele overskuddsmat fra matbransjen til ideelle organisasjoner som hjelper vanskeligstilte. Vi gir mat, mennesker og miljø en ny sjanse, heter det på Matsentralens hjemmeside. Gjennom sitt arbeid, hjelper nemlig Matsentralene rundt om i landet matbransjen med å redusere matsvinn, i tillegg til å bistå ideelle organisasjoner med å redusere fattigdom.
- Jeg er veldig glad jeg kan bidra sammen med Matsentralen. Jeg har fulgt med i deres arbeid over tid og kunne selvsagt ikke takke nei da tilbudet dukket opp. Ble rett og slett litt stolt over å få muligheten til å bli bedre kjent med Matsentralen og de menneskene som jobber i og rundt, forteller Malvin Knutsen til bladet Kjøttbransjen.
560 ideelle or
Gå til mediet- Jeg er veldig glad jeg kan bidra sammen med Matsentralen. Jeg har fulgt med i deres arbeid over tid og kunne selvsagt ikke takke nei da tilbudet dukket opp. Ble rett og slett litt stolt over å få muligheten til å bli bedre kjent med Matsentralen og de menneskene som jobber i og rundt, forteller Malvin Knutsen til bladet Kjøttbransjen.
560 ideelle or