Dagligvarehandelen
07.06.2016
Coop Mega Madla vil være best i alt, også økologi, og ferskvaresjef Joachim Fosse Johannesen mener at butikken allerede er best i Stavangerregionen på økologiske ferskvarer.
Med god hjelp av Coop Änglamark-serien på tørrvarer og en prisbelønt fruktog grøntavdeling der økologi får stadig større plass, har butikken blitt et naturlig mål for øko-kunder i området.
Sameksponerer på torg - Ferskvarer har det størst potensiale når det gjelder økologisk mat. Vi har små lokale leverandører som bidrar med det de store ikke kan bidra med. Vi får også mye bra økologisk kjøtt fra Coop, sier Johannesen.
Utenom grillsesongen fyller han en lang disk med et vell av fristende økologiske produkter, fra biffer til spekepølser og oster. I en fast eksponering på gulv ved ferskvareavdelingen er det også ofte økologiske ferskvarer som får regjere grunnen, i lykkelig sameksponering med et utvalg økologisk frukt, grønt og tørrvarer.
- Her står varene godt synlig og le
Gå til medietSameksponerer på torg - Ferskvarer har det størst potensiale når det gjelder økologisk mat. Vi har små lokale leverandører som bidrar med det de store ikke kan bidra med. Vi får også mye bra økologisk kjøtt fra Coop, sier Johannesen.
Utenom grillsesongen fyller han en lang disk med et vell av fristende økologiske produkter, fra biffer til spekepølser og oster. I en fast eksponering på gulv ved ferskvareavdelingen er det også ofte økologiske ferskvarer som får regjere grunnen, i lykkelig sameksponering med et utvalg økologisk frukt, grønt og tørrvarer.
- Her står varene godt synlig og le


































































































