AddToAny

- Vil unngå feilene jeg har irritert meg over at andre har gjort

Når Caroline Skaar Landsværk blir partner i Wikborg Rein ønsker hun å lære av det dyktige kolleger har gjort riktig før henne - og å være flink til å sende oppgaver fort videre.
For fire år siden trakk Wikborg Rein frem Caroline Landsværk som et av sine store talenter i forbindelse med Advokatforeningens talentpris.

Da var hun fast advokat. Fra og med 1. august blir hun partner i firmaet.

- Selve saksarbeidet som partner blir nok ikke så annerledes enn det var som senioradvokat, men jeg håper at jeg blir en god leder. Allerede i dag har jeg ganske mye ansvar på mange av sakene jeg jobber på. En stor endring blir den nye rollen jeg får internt, der jeg i enda større grad enn før blir prosjektleder.

- Jeg har en ambisjon om å lære av det flinke kollegaer har gjort riktig før meg - og unngå feilene jeg har irritert meg over at andre har gjort. Jeg ønsker å være flink til å sende oppgaver fort videre, fremfor å la dem ligge til siste stund med det hastverket man dermed påfører andre. I tillegg vil jeg gi god veiledning til yngre kollegaer underveis.

- Å bli god på prosjektstyring har jeg for så vidt som et mål allerede, og jeg skal iallfall ikke bli dårligere når jeg blir partner!

- Er det noe du skulle ønske du hadde gjort annerledes i løpet av karrieren? - Det høres kanskje ikke så ydmykt ut, men nei, det er egentlig ikke det. Som ung har man mange ulike drømmer, og hvis man skal forfølge én drøm kan det hende man må forsake andre. Det er mange ting som hadde vært gøy å gjøre som jeg ikke har fått gjort. Å være dommer for eksempel. Men jeg er ikke lei meg fordi jeg ikke fikk gjort det, for det ha

Les mer

Flere saker fra Advokatbladet

- Jeg kommer til et sterkt fagmiljø, og et firma i vekst, sier Gjermund Mathisen.
Advokatbladet 22.09.2021
Deadline: 21. october We are now looking for an in-house Legal Counsel. The position is either located in Stockholm or in Oslo.
Advokatbladet 21.09.2021
Advokatforeningens talentpris er nyoppusset, delt i to, og skal deles ut til en advokatfullmektig og en prinsipal som har fremmet noen av advokatrollens kjerneverdier i den offentlige debatten. Fristen for å nominere er nå rett rundt hjørnet.
Advokatbladet 21.09.2021
Representantskapet med oppfordring til ny regjering: Må forstå at enkeltmennesker påføres skade som følge av at de ikke får fri rettshjelp.
Advokatbladet 20.09.2021
Søknadsfrist: 15. oktober Vi ser etter deg som er dedikert og lidenskapelig interessert i faget, og som vil bidra i teamet med kompetanse innen transaksjoner.
Advokatbladet 20.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt