AddToAny

Vi trenger skogressursene!

Vi trenger skogressursene!
Mennesket må ikke overdrive troen på sin evne til å påvirke utviklingstrekkene i naturen i så stor grad at «føre var-prinsippet» trumfer det meste. Totalt vern i så stor målestokk som vi nå står ovenfor er en blindgate og en fallitterklæring.
I tillegg er det på grensen til uforsvarlig, sett i lys av de utfordringene vi står ovenfor, spesielt trusselen om global oppvarming.

ODD IVAR LØVHAUGEN, FORSTKANDIDA

Les mer

Flere saker fra Norsk Skogbruk

Etter en liten dødperiode har Velg Skog nå fått på plass et mer permanent opplegg. Jørn Lileng er ansatt i fast stilling som daglig leder. Han vil gjerne styrke aktiviteten mot de videregående skolene og dermed rekrutteringen av maskinførere.
article_web Norsk Skogbruk 07.01.2019
Produksjon av fôr basert på trevirke vies stor oppmerksomhet. Årets dårlige grasavlinger har fått forskerne på Ås til også å prøve den enkleste løsningen.
article_web Norsk Skogbruk 04.01.2019
Kan snart bestemme seg Glommens planer om å bygge en fabrikk som videreforedler trevirke til næringsmiddel for drøvtyggere kan nærme seg kommersialisering.
article_web Norsk Skogbruk 02.01.2019
Vestfold Juletre as er et selskap som driver profesjonell produksjon av juletrær for engrosmarkedet og som i år har levert rundt 30 000 trær. Hit kom landbruks- og matministeren en tur i slutten av november for en kjapp opplæring.
article_web Norsk Skogbruk 27.12.2018
Det er ikke bare Glommen og Mjøsen som går med planer om å slå seg sammen. I slutten av november gikk AT Skog og Vestskog ut med beskjeden om at de vurderer det samme.
article_web Norsk Skogbruk 20.12.2018

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt