AddToAny

Vi trenger skogressursene!

Vi trenger skogressursene!
Mennesket må ikke overdrive troen på sin evne til å påvirke utviklingstrekkene i naturen i så stor grad at «føre var-prinsippet» trumfer det meste. Totalt vern i så stor målestokk som vi nå står ovenfor er en blindgate og en fallitterklæring.
I tillegg er det på grensen til uforsvarlig, sett i lys av de utfordringene vi står ovenfor, spesielt trusselen om global oppvarming.

ODD IVAR LØVHAUGEN, FORSTKANDIDA

Les mer

Flere saker fra Norsk Skogbruk

Omfattende barkbilleangrep i Sør-Sverige og på kontinentet bidrar nå til å sende tømmerprisen ned igjen. Også her har fjorårets tørkesommer svekket skogen mange steder og bekymringen for billeangrep er stor.
Norsk Skogbruk 21.06.2019
Selv om de ekstraordinære årsmøtene i Glommen Skog og Mjøsen Skog i skrivende stund ikke har gått av stabelen, synes det avklart at den lenge og heftig omtalte fusjonen mellom disse andelslagene blir vedtatt.
Norsk Skogbruk 21.06.2019
Flere har spådd at en nedgang i tømmerprisene er rett rundt hjørnet, om enn midlertidig. Statistikken for april kan tyde på at det stemmer.
Norsk Skogbruk 05.06.2019
Ingunn Kjelstad gikk som ventet av som styremedlem da Skogeierforbundet avholdt sitt årsmøte i forbindelse med Skog og Tre-konferansen. Inn på hennes frie plass i styret kom Ellen Fauske Bleness, nyvalgt ordfører i Glommen.
Norsk Skogbruk 24.05.2019
- Det er en misforståelse at det er forbudt å grøfte foryngelsesfelt. Og i en del tilfeller er det behov for å senke grunnvannsstanden.
Norsk Skogbruk 23.05.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt