AddToAny

- Vi jobber i Norges viktigste industri

- Vi jobber i Norges viktigste industri
NNN-ungdommene Bjarne Lagesen og Tone Bjørnestøl med klar tale på NNN og NHO Mat og Drikke sitt felles arrangement «Matglede» under Arendalsuka.
Med tittelen «Vi jobber i Norges viktigste industri» entret Tone Bjørnestøl og Bjarne lagesen podiet under NNN og NHO Mat og Drikke sitt felles arrangement «Matglede - Verdien av en norsk og mat- og drikkenæring» under Arendalsuka.

- Det er viktig at NNN er tilstede under Arendalsuka. Vi trenger oppmerksomhet rundt hvordan vi i matindustrien jobber og hva norsk matindustri er. Forbrukere flest har for liten kunnskap om mat og om matindustrien i Norge. Folk er veldig lite bevisste. De tror at billigst mulig er det beste, men kvalitet koster ofte litt mer, sier Bjørnestøl og lagesen til NNN-arbeideren i etterkant av debatten.

lO og mange av lOs forbund deltok i år under det som er den største Arendalsuka siden oppstarten.Fra musikk til kjøtt Under NNN og NHO Mat og Drikke sitt felles arrangement «Matglede» var lagesen og Bjørnestøl utfordret blant annet til å fortelle om hvordan de havnet i matindustrien.

- Jeg studerte musikk og drømte om å bli rockestjerne, men så ville tilfeldighetene det slik at jeg skulle bli kjøttskjærer. Jeg er veldig stolt og glad over å være kjøttskjærer. Jeg jobber med stolthet i Norges, kanskje verdens viktigste industri - for uansett hva som skjer så er det noen ting vi alle må ha: mat, vann og søvn, sa Bjarne lagesen til de fremmøtte i teltet på brygga i Arendal.

lagesen jobber som kjøttskjærer på Nortura Steinkjer, noe han ha
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NNN-arbeideren

NNN-arbeideren 26.08.2020
? ? I Europa har flere slakterier opplevd en sterk koronasmitte. For eksempel var det 44 smittede på det danske Danish Crown i Ringsted på Sjælland i begynnelsen av august. Og tendensen var økende.
NNN-arbeideren 26.08.2020
Det har blåst litt rundt Nortura den siste tida. Forrige konsernsjef forsvant på dagen, de økonomiske resultatene var ikke bra nok. En ny toppsjef, konsernets første kvinnelige, har tatt over kommandoen når ny rammeplan for industristrukturen i bondesamvirket skal utvikles.
NNN-arbeideren 26.08.2020
? ? Korona har endra etevanane til amerikanske forbrukarar. Det gjev rom for meir norsk fisk, trur den nye fiskeriutsendingen til Sjømatrådet Anne-Kristine Øen. Fiskeribladet 14. august
NNN-arbeideren 26.08.2020
Hos landets største privatslakteri på Dal har de klart seg fint gjennom koronaen så langt. Nå er planen å effektivisere produksjonen.
NNN-arbeideren 26.08.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt