Dagligvarehandelen
23.04.2024
I 2010 startet Anne-Line Randal og Anja Eilertsen butikken Reindyrka i Bergen, som er en økologisk butikk. I dag har de 3000 økologiske varelinjer.
Eilertsen synes det har vært veldig spennende å starte butikk, men de har også møtt på utfordringer underveis.
- Det har vært interessant og givende. Interessen for økologisk mat har gått opp og ned de siste årene. Til tider har utvalget vært veldig godt, og så har det plutselig vært dårlig. Vi startet med vekst, men så har det stagnert litt, vedgår Eilertsen.
Flyttet
Ifølge gründeren har også Bergen sentrum vært under utvikling, noe som har medført mye bygging.
- Bergen har endret seg mye siden vi startet i 2010. I 2019 flyttet vi lokalet vårt til gateplan, og det ble bedre, men så kom koronaen. Da stoppet det
Gå til mediet- Det har vært interessant og givende. Interessen for økologisk mat har gått opp og ned de siste årene. Til tider har utvalget vært veldig godt, og så har det plutselig vært dårlig. Vi startet med vekst, men så har det stagnert litt, vedgår Eilertsen.
Flyttet
Ifølge gründeren har også Bergen sentrum vært under utvikling, noe som har medført mye bygging.
- Bergen har endret seg mye siden vi startet i 2010. I 2019 flyttet vi lokalet vårt til gateplan, og det ble bedre, men så kom koronaen. Da stoppet det


































































































