AddToAny

- Vi har en enorm tidsbesparing med HavnaMi

- Vi har en enorm tidsbesparing med HavnaMi
HavnaMi er et unikt, toveis administrasjonssystem som brukes av båthavner og båteiere over hele landet. Flere av havnene som har tatt i bruk havneløsningen, forteller at de har fått en enklere hver dag - og at de sparer både tid og penger.
Asker Marina i Leangbukta i Oslofjorden er en av havnene som har tatt i bruk HavnaMi. Marinaen er den største og roligste marinaen i Oslofjorden og har plass til 500 båter på sommerstid. Om vinteren lagres 240 båter i innendørs vinterhotell samt 92 plasser i boblehavn.

Frigjør tid og sparer penger

Vibeke Ytterli i administrasjonen til Asker Marina bruker HavnaMi hver dag og har i løpet av et år gjort seg gode erfaringer med den skybaserte løsningen. - HavnaMi fungerer veldig bra for oss. Jeg bruker det hver dag og det er veldig enkelt å sette seg inn i. Vi bruker HavnaMi til alt som har med driften av båtplasser å gjøre, bortsett fra fakturering, forteller hun.

Asker Marina bruker regnskapssystemet Visma eAccountin

Les mer

Flere saker fra Båtliv

Mye bruk og jevnlig vedlikehold har gitt oss ni tilnærmet problemfrie sesonger med vår Volvo Penta D6-370 i reportasjebåten.
Båtliv 13.05.2021
Ryds gjør comeback med en helt ny båtmodell på 7,2 meter. Vi har testet 735 VI - en dagsturbåt med walkaroundløsning og to helt forskjellige motoralternativer.
Båtliv 13.05.2021
En liste over aktuelle båter som gjør mer enn 50 knop kan bli politiets verktøy for å håndheve en ny forskrift. Sjøfartsdirektoratet vil med andre ord ikke la seg stoppe av et manglende båtregister for å innføre kompetansebevis for førere av raske båter. I oktober neste år kan kravet være en realitet.
Båtliv 13.05.2021
Jeg kjøpte i 2020 en 2019-modell båt med en 200 hk utenbordsmotor for 650.000 kr. I kontrakten står det at båten «er besiktiget og selges as is».
Båtliv 13.05.2021
Nye Nimbus C8 er den tredje og minste modellen i Nimbus sin Commuter-serie, som fra før består av modellene C9 og C11.
Båtliv 13.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt