AddToAny

Vi er sterkere sammen!

Jeg stilte tidligere spørsmål om hvorvidt NSO er verdt det. Det korte svaret er ja, skriver Daniel Hansen Masvik i NSO.
Kjære Studenttinget ved Høgskolen I Molde.

Jeg var den som 25. mars i år var på trykk i Khrono hvor jeg stilte spørsmål om hvorvidt NSO er verdt det, det korte svaret er ja. Jeg følte, som mange dere sikkert føler nå at NSO er en organisasjon kun ment for å bruke studentenes penger på å reise til og fra Stortinget i møter og et sjeldent kurs, men det er så mye mer.

NSO har en kursgruppe som jeg selv har benyttet meg av som leder av Studentparlamentet i Tromsø, både til overlapp med nytt arbeidsutvalg og for politisk skolering og dette har vært av høy kvalitet. Jeg har også opplevd at denne gjengen ikke alltid kan stille opp, ting skjer og saker dukker opp. Derfor har vi et sentralstyre på 13 pluss

Les mer

Flere saker fra Khrono

Advokat Vidar Strømme mener at hensyn til rettssikkerheten tilsier at NTNU bør vente med gjennomgang av Øyvind Eikrems e-poster og data til alle klager i saken er ferdigbehandlet.
Khrono 04.07.2020
Kun én av fire lærere i grunnskolen er menn og tallet er enda lavere i barnehagen. I 2018 var andelen lærere i grunnskolen med innvandrerbakgrunn kun 15,4 prosent og kun 6,4 prosent i barnehagen.
Khrono 03.07.2020
Å ta en ph.d. kan oppleves som en vandring på nye stier i mørket uten verken hodelykt eller kart. Med en pandemi i tillegg, går det på tålmodigheten løs.
Khrono 03.07.2020
Den nye utdanningen skal implementeres gradvis fra 2021. I visse typer fag - kroppsøving, kunst og håndverk og andre praktiske og estetiske fag i skolen, gjøres over halvparten av undervisningen av lærere som ikke har faglig fordypning i faget.
Khrono 03.07.2020
Han var forespeilet en unnskyldning, men er i stedet blitt kalt inn til ledelsen for å snakke om utilbørlig opptreden, trakassering og medieomtale.
Khrono 03.07.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt