AddToAny

Vi er sterkere sammen!

Jeg stilte tidligere spørsmål om hvorvidt NSO er verdt det. Det korte svaret er ja, skriver Daniel Hansen Masvik i NSO.
Kjære Studenttinget ved Høgskolen I Molde.

Jeg var den som 25. mars i år var på trykk i Khrono hvor jeg stilte spørsmål om hvorvidt NSO er verdt det, det korte svaret er ja. Jeg følte, som mange dere sikkert føler nå at NSO er en organisasjon kun ment for å bruke studentenes penger på å reise til og fra Stortinget i møter og et sjeldent kurs, men det er så mye mer.

NSO har en kursgruppe som jeg selv har benyttet meg av som leder av Studentparlamentet i Tromsø, både til overlapp med nytt arbeidsutvalg og for politisk skolering og dette har vært av høy kvalitet. Jeg har også opplevd at denne gjengen ikke alltid kan stille opp, ting skjer og saker dukker opp. Derfor har vi et sentralstyre på 13 pluss

Les mer

Flere saker fra Khrono

I 2015 valgte Malmö universitet et aktivitetsbasert, åpent kontorlandskap med fleksible plasser og «clean desk» ved ett av sine nybygg. Etter store protester bygges det nå om. - Man lærer av å gjøre feil, sier rektor.
Khrono 11.12.2019
Akademia har et stort ansvar for å peke på hvorfor nettopp universitetene kan være et alternativ til angsten og kan gi fremtidshåp, skriver prefekt på Chalmers tekniske högskola, Jan Petter Hansen.
Khrono 11.12.2019
Styret ved Nord universitet ansatte onsdag prorektor for utdanning og en midlertidig prorektor for strategi og omstilling.
Khrono 11.12.2019
Universitetet i Stavanger har dårlegare økonomi enn før, og flyttar pengar frå fakulteta til sentralt hald. Rektor Klaus Mohn innrømmer at tiltaket er kontroversielt.
Khrono 11.12.2019
Odd Magne Bakke går fra stillingen som instituttleder ved samme fakultet.
Khrono 11.12.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt