AstmaAllergi
25.03.2022
Mat er viktig når du skal ut på tur, så hvorfor ikke unne seg noe skikkelig godt? Med disse oppskriftene blir i hvert fall matpausen en suksess, både for liten og for stor.
Sissel Brustad er NAAFs nye matspaltist. Hun har skrevet seks kokebøker, jobber med ernæring og har matallergi som sitt spesialområde. Hun er gründer av matportalene MinMat.no og AlleTilbords.no.
Pizzasnurrer
Perfekt å ta med ut på tur og like gode kalde som varme. Denne oppskriften gir 15 snurrer.
Pizzadeig
200 g Semper glutenfritt Fin Mix 300 g Semper glutenfritt bokhvete & teffmel 1 pk fersk gjær 3 ss olje Ca. 4 dl vann
Slik gjør du:
1. Varm væsken (fingervarmt 37 grader) og rør ut gjæren i væsken.
2. Tilsett olje og mel og elt deigen godt sammen. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin.
3. Forhev deigen i bakebollen et lunt sted med håndkle over i ca. 20 min.
Tomatsaus
1 ss tomatpuré 1 ss olje 1 fedd hvitløk %% løk 2 boks hakkede tomater 1 ts tørket
Gå til medietPizzasnurrer
Perfekt å ta med ut på tur og like gode kalde som varme. Denne oppskriften gir 15 snurrer.
Pizzadeig
200 g Semper glutenfritt Fin Mix 300 g Semper glutenfritt bokhvete & teffmel 1 pk fersk gjær 3 ss olje Ca. 4 dl vann
Slik gjør du:
1. Varm væsken (fingervarmt 37 grader) og rør ut gjæren i væsken.
2. Tilsett olje og mel og elt deigen godt sammen. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin.
3. Forhev deigen i bakebollen et lunt sted med håndkle over i ca. 20 min.
Tomatsaus
1 ss tomatpuré 1 ss olje 1 fedd hvitløk %% løk 2 boks hakkede tomater 1 ts tørket