AddToAny

Ti gode grunner til å velge økologisk

Øko-mat inneholder ikke matsminke, sprøytemiddelrester eller syntetiske tilsettingsstoffer og er også produsert uten genmanipulering.
Med et økologisk landbruk blir naturen renere og får et mer mangfold av arter som vi blant annet trenger for å pollinere matplantene våre. Det finnes minst ti gode grunner til å velge mat som er produsert mer på naturens premisser. Dessuten blir det rikere natur, renere jordsmonn og vann med økologisk landbruk. Ved å erkjenne dette og etterspørre økologisk mat og varer er du med på et helt nødvendig skifte innen landbruket. Dette er ikke bare et spørsmål om det er sunnere for oss, men hva som i lengden er sunnere for hele kloden. En økologisk tilnærming til matproduksjon representerer en omtanke for miljøet.

1 Du får mat uten rester av sprøytemidler
Når du spiser økologisk slipper du rester av sprøytemidler, som ikke bare dreper insekter, ugress og
Gå til mediet

Flere saker fra Dagligvarehandelen

Aleksander Berge har ny distributør, suksess på Systembolaget, salgsstart på Island og planer om å erobre verden med Skinny Bitch.
Dagligvarehandelen 18.06.2024
I forrige uke var det offisiell åpning av Narvesens egen test-lab på jernbanetorget i Oslo. Helse og sunnhet er nøkkelord for satsingen, og flere av produktene i hyllene har fått klimamerking.
Dagligvarehandelen 18.06.2024
Tone Meisingseth Feten er Extra Langhus´ ansikt utad. Hun er det trygge og vennlige smilet som kundene føler har vært der bestandig. Men karrieren som kassadame begynte først i 2019.
Dagligvarehandelen 18.06.2024
De første, norske trillet inn hos Rema 1000 Øya i Larvik siste helg i mai.
Dagligvarehandelen 18.06.2024
Hansa Borg har et bredt program innenfor alkohol med tilsatt smak. Flere lanseringer skal styrke dette ytterligere.
Dagligvarehandelen 18.06.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt