AddToAny

Takler vi våre nye smarte hjem?

Bolig Nordmenn er et folkeslag som er vant til å ta i bruk ny teknologi i hjemmet, men de siste årene har det eksplodert. Er vi rustet til å møte den nye smarte hverdagen i hjemmet?
Dag Erik Kongslie Foto: Gerd Altmann/ Pixabay

Først

Norske hjem blir «smartere» og mer tilkoplet, og hele 79 prosent av befolkningen mener de mestrer og har oversikt over de smarte produktene vi omgir oss med. Det viser en ny undersøkelse gjennomført av SIFO/OsloMet. Dessuten føler 78 prosent at deres egne smarte produkter og tjenester er trygge. Bare en to av ti mener de trenger mer kunnskap og verktøy for å håndtere smarthjemmet per i dag, mens et liteflertall, ca 58 prosent, mener de er godt nok rustet til å håndtere «smartrevolusjonen» og utviklingen av tingenes internett også i fremtiden.

Bli medlem i Huseierne og få fem utgaver av Hus & Bolig med nyttig boligstoff.

- Å sammenligne for eksempel min barndom med den mine barn lever i dag er vanskelig. De omgir seg med teknologi som for dem er en del av hverdagen, mens fasttelefonen og rask ISDN-linje var det nærmeste jeg kom «tech». Samfunnet er totalt endret og det går i en

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Hytte I svært mange saker som handler om fritidsbolig mangler partiene en troverdig hyttepolitikk. Det viser en rundspørring som Norsk Hyttelag har gjort til alle de politiske partiene foran valget.
Hus & Bolig 23.08.2019
Huseierne har nå fått på plass Andreas Fyri som leder for vår nyopprettede avdeling for teknologi og økonomi.
Hus & Bolig 23.08.2019
Juss - Folk glemmer ofte de enorme økonomiske og menneskelige kostnadene ved å trekke konflikter inn i rettssystemet. De aller fleste nabokonflikter bør heller løses uten oss advokater, sier advokat Morten Fæste i Huseierne.
Hus & Bolig 22.08.2019
Hage Når Anne og Harold Davidsen har gjester med på hytta, samles de gjerne til et godt måltid i grillhytta de har satt opp på eiendommen.
Hus & Bolig 21.08.2019
Som utleier kan du ikke bare sette opp husleien hvor mye du vil, når du vil. Det er nemlig klare regler å forholde seg til når det kommer til justering av leiepris.
Hus & Bolig 21.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt