Dagligvarehandelen
04.06.2024
Kolonihagen har nettopp lansert to nyheter av økologisk svin for grillen, inspirert av hva spanjolene får ut av nakken på iberico-grisen.
-Siden 2016 har vi bygget en verdikjede for økologisk gris stein for stein, sier innovasjonsdirektør Arnt Ove Dalebø Englund.
I dag leverer seks bønder økologisk gris til Kolonihagen. Noe av råvaren går med til de to nye produktene som Kolonihagen lanserte i mai-vinduet.
- Vi har et ansvar for å ta i bruk hele dyret og få mest mulig verdi ut av de ulike stykningsdelene og kjøttsorteringene, legger han til.
- Mer smak og saftighet
Kolonihagen Coppa biff og Kolonihagen Presa er begge inspirert av det spanjolene får ut av iberico-grisen, og ikke minst hva de gjør med grisens nakke.
- Nakken er den beste stykningsdelen på grisen, og viktig når man skal øke verdien av råvaren, sier Arnt Ove Dalebø En
Gå til medietI dag leverer seks bønder økologisk gris til Kolonihagen. Noe av råvaren går med til de to nye produktene som Kolonihagen lanserte i mai-vinduet.
- Vi har et ansvar for å ta i bruk hele dyret og få mest mulig verdi ut av de ulike stykningsdelene og kjøttsorteringene, legger han til.
- Mer smak og saftighet
Kolonihagen Coppa biff og Kolonihagen Presa er begge inspirert av det spanjolene får ut av iberico-grisen, og ikke minst hva de gjør med grisens nakke.
- Nakken er den beste stykningsdelen på grisen, og viktig når man skal øke verdien av råvaren, sier Arnt Ove Dalebø En


































































































