Dagligvarehandelen
09.04.2019
Å tilby kundene varme retter er veldig populært. Men det er også en potensiell årsak til stort matsvinn.
Hos Eurospar Kræmer i Tromsø har man kommet dette til livs ved å flytte varmretter over fra den manuelle ferskvaredisken til en selvbetjent disk, og prise varene ned med 50 prosent når dagen er på hell. Suksessen har ikke uteblitt.
Knakende god idé
Butikken, som er på hele 3.000 kvadratmeter, har den største ferskvaresatsingen i hele kjeden. Mer enn 20 meter med betjente disker for kjøtt, fisk, ost og varme retter er et av butikkens store trekkplastre.
- Vi har opp mot 40 populære, varme retter. Men når ferskvaredisken stengte klokken 20, var det ofte mye igjen. For disse varene var det bare en utvei, n
Gå til medietKnakende god idé
Butikken, som er på hele 3.000 kvadratmeter, har den største ferskvaresatsingen i hele kjeden. Mer enn 20 meter med betjente disker for kjøtt, fisk, ost og varme retter er et av butikkens store trekkplastre.
- Vi har opp mot 40 populære, varme retter. Men når ferskvaredisken stengte klokken 20, var det ofte mye igjen. For disse varene var det bare en utvei, n


































































































