AddToAny

Store muligheter for cerealbransjen

Store muligheter for cerealbransjen
Cerealfagdagen 2021 er delt opp i to omganger. I mars ble del 1 gjennomført digitalt. Del 2 skal gjennomføres fysisk til høsten, hvis det lar seg gjøre.
TEKST OG FOTO: JON-ARE BERG-JACOBSEN FAGDAGEN er i år stykket opp i to deler på grunn av tiltak i forbindelse med koronaviruset. Det er gjennomført et webinar i vår, så vil det bli et fysisk arrangement i oktober, hvis det lar seg gjøre. Temaet for seminaret er «Innovativt, sunt og bærekraftig - muligheter for cerealbransjen».

Stort mulighetsrom
Om lag 100 deltagere fulgte webinaret, som var delt i to bolker: «Muligheter for morgendagen» og «Autentisk, sunt og lokalt».
Administrerende direktør Øyvind Fylling-Jensen i Nofima foredro om plantebasert mat i et bærekraftperspektiv. Han trakk frem de forskjellige perspektivene bærekraftbegrepet består av, som økonomi, miljø og det sosiale.
Over tre fjerdedeler av det samlede landbruksarealet globalt brukes i dag til å lage animalsk protein. Jo flere vi blir, og jo større behovet for mat blir, jo mer må den trenden snus for at alle skal få
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor 09.06.2023
Baker og Konditor 09.06.2023
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor 09.06.2023

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt