Kjøttbransjen
25.01.2024
Svinekam, medisterfarse, poteter og flere som bytter ut biffen. REMA-kjøpmann Andreas Mæhlum har lært forskjellen mellom Torshov og Moelv.
- Jeg skulle ønske jeg solgte flere rene produkter, spesielt oksekjøtt, men det er blitt veldig kostbart, sier Mæhlum. Han har vent seg til forskjellen mellom by og land. Nå gjelder det å venne seg til forskjellene fordi folk har dårligere råd, også.
Poteter og medister
- Ting som funker i Oslo, funker ikke nødvendigvis her. Jeg jobbet noen år som tørrvareansvarlig på REMA i Oslo. Der pleide vi å ha endetorg med fempakninger med Yumyumnudler, men det går ikke her. Da jeg kom hit, bestilte jeg fire paller med poteter, og likevel gikk vi tomme hver dag. Det var da jeg lærte forskjell på Torshov og Moelv, sier Mæhlum.
I Oslo hadde han kunder fra mange små husholdninger
Gå til medietPoteter og medister
- Ting som funker i Oslo, funker ikke nødvendigvis her. Jeg jobbet noen år som tørrvareansvarlig på REMA i Oslo. Der pleide vi å ha endetorg med fempakninger med Yumyumnudler, men det går ikke her. Da jeg kom hit, bestilte jeg fire paller med poteter, og likevel gikk vi tomme hver dag. Det var da jeg lærte forskjell på Torshov og Moelv, sier Mæhlum.
I Oslo hadde han kunder fra mange små husholdninger