AddToAny

Spennende år i vente

Kjære NTL-ere, denne jula kommer etter nok et krevende år med gjenåpning og nedstenging. Jeg hadde håpa å møte jul og juletradisjoner med en bedre pandemisituasjon.
Slik det ser ut nå, kan nye virusmutasjoner komme til å prege oss også inn i det nye året. Men jeg er trygg for at vi har et politisk flertall som vil jobbe for å sikre både arbeidsfolk og ulike bransjer så godt som mulig gjennom krisa. Samtidig er det viktig at fellesskapet setter en stopper for alle som vil spekulere i pandemien og forsøker å presse ned vilkårene i utsatte bransjer.

Nå har det nye stortingsflertallet også fått på plass en budsjettavtale på tampen av året. Det er veldig bra med tanke på neste år. Ap, Sp og SV har gjennom budsjettforliket levert på mange av forventningene vi har hatt til
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NTL-magasinet

f Trine Steen ble gjenvalgt som leder av NTL NRK på landsforeningens representantskapsmøte i Drammen. Steen har sittet som leder siden juli 2018.
NTL-magasinet 04.05.2022
Eivind Helleland fikk ikke den nye lederjobben han søkte på og krevde erstatning. Han tapte saken og ble dømt til å betale saksomkostningene.
NTL-magasinet 04.05.2022
Statens personaldirektør hadde helst sett at han kun hadde hatt én tariffavtale å forholde seg til.
NTL-magasinet 04.05.2022
NTL hadde tidlig en høy kvinneandel. Men det tok tid før de ble skikkelig representert i de styrende organene.
NTL-magasinet 04.05.2022
Tekstene på disse sidene er debattinnlegg, skrevet av eksterne bidragsytere. Innleggene gir ikke uttrykk for bladets holdninger. Send ditt innlegg til post@lomedia.no. Skriv kort og poengtert. Vi redigerer innlegg for å få plass til flest mulig meninger. Innlegg kan også bli publisert på ntl-magasinet.no. Det gjelder også tekster som ikke kommer på trykk i bladet.
NTL-magasinet 04.05.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt