Hopp til hovedinnhold
Fagpressenytt
menu
LOGG INN
Nyhetsbrev
search
Slot88
https://hellodollyonbroadway.com
Situs Slot Online Terpercaya
LOGG INN
Nyhetsbrev
AddToAny
Smaken av nostalgi
Baker og Konditor
09.06.2023
I usikre tider finner vi trygghet i gamle, kjære smaker og minner.
Ifølge en trendrapport utviklet av analysebyrået Opinion er en av mattrendene nå at vi vil ha de gamle, gode
Gå til mediet
Baker og Konditor
Middelthunsgate 27
0368 Oslo
Tlf +47 932 61 060
Faks -
post@bakerkonditor.no
www.bakerkonditor.no
Flere saker fra Baker og Konditor
Flere velger yrkesfag
- Veldig gledelig, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe om det økende søkertallet til yrkesfag. Mer enn 34.
Baker og Konditor
09.06.2023
Bildene Festen Fagkonferansen
Baker og Konditor
09.06.2023
Enighet om fremtidens opplæringskontor
Før påske la regjeringen frem forslag til ny opplæringslov. Utkastet skapte usikkerhet rundt opplæringskontorenes mulighet til å være part i lærekontrakten.
Baker og Konditor
09.06.2023
Trender i bransjen
Baker og Konditor
09.06.2023
Smaker i verdensklasse
Det ypperste av råvarer og håndverksbakst i særklasse. De norske bakerne som var med på bakerisafari i København, fikk en inspirerende opplevelse!
Baker og Konditor
09.06.2023
Relaterte saker
? Åkeberg og Avempro går hvert til sitt, men fortsetter samarbeidet
Kjøttbransjen
26.09.2024
Kort om rettigheter etter yrkesskadeforsikringsloven
Kjøttbransjen
26.09.2024
... og løvbiffen lever i beste velgående
Kjøttbransjen
26.09.2024
? Spesialitetsmerke til kjøttbedrifter
Kjøttbransjen
26.09.2024
Vil forske på nitrittnivåer i norske kjøttprodukter
Kjøttbransjen
26.09.2024
Nyhetsbrev
Lag ditt eget nyhetsbrev:
Mer om mediene i Fagpressen