AddToAny

Slik vasker du hagemøblene

Slik vasker du hagemøblene
Hagemøblene har godt av en vask i ny og ne. Her får du noen tips til hvordan du kan vaske de ulike materialene skånsomt og riktig.
Rikke Åserud

Sommeren er fremfor oss, og vi er mange som drømmer om late dager og ettermiddager på balkongen og i hagen! Gir du hagemøblene en runde med vaskekluten nå, er både du og de klare for den varme sesongen!

Kunstrotting er lett å vedlikeholde. Foto: Skeidar.

Kunstrotting

Hagemøbler i kunstrotting har vært svært populært i mange år nå. Det er noen gode grunner til det: Kanskje først og fremst at kunstrottingen er vedlikeholdsfri. Møbler i dette materialet holder lenge, og har også den fordelen at de er forholdsvis lette, noe som gjør det enkelt å flytte rundt på dem etter behov.

Men selv om de er vedlikeholdsfrie, betyr ikke det at de ikke trenger en vask innimellom. Støv, pollen og forurensning legger seg også på disse møblene, som på alle andre flater utvendig.

Det som er viktig når du skal vaske kunstrotting, er at såpen ikke blir sittende igjen inni flettene. Da kan såpen faktisk trekke til seg skitt og gjøre at den blir sittende. Du bør også være forsiktig med høytrykkspyleren, som kan ødelegge materialet.

Det beste er å spyle godt med hageslange, og bruke en myk børste som kommer til i flettene. Så

Les mer

Flere saker fra Hus & Bolig

Også i år vil mange tilbringe store deler av sommeren hjemme, og mange ønsker å ta seg et bad i egen hage. Men få tenker på sikkerheten før de gjør om bakhagen til et vannparadis med sklier, bobler og litervis med vann.
Hus & Bolig 21.06.2021
Er du ny i styret i borettslaget eller sameiet? Da kan det være lurt å sette seg litt inn i hvilket ansvar og hvilke oppgaver du har. Vi har fått tipsene du trenger fra advokat Anders Leisner i Huseierne, som er ekspert på styrearbeid.
Hus & Bolig 18.06.2021
251 kommuner har eiendomsskatt på bolig i 2021 viser nye tall fra SSB. Her er oversikten over alle kommunene og hvordan eiendomsskatten er i disse kommunene i 2021.
Hus & Bolig 16.06.2021
RENTEBAROMETER: Den beste banken på rentebarometeret har blitt dårligere og setter opp renten mens andre setter den ned. Dessverre slik vi spådde. Her er de beste rentene på boliglån i juni 2021.
Hus & Bolig 15.06.2021
En ny forskrift bestemmer hva som skal være med i en tilstandsrapport som brukes ved salg av bolig.
Hus & Bolig 11.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt