AddToAny

Slik er Human-Etisk Forbund til stede på Arendalsuka

Det blir stands, panelsamtaler og frokostmøter når fylkelaget i Agder fronter forbundet.
Mandag går Arendalsuka av stabelen, og Human-Etisk Forbund er til stede for femte år på rad. Det er forbundets fylkeslag i Agder som har stått for regien i alle år.

- Arendalsuka er et av de beste stedene for å få vist oss frem, sier organisasjonsrådgiver Marianne Løge i Agder fylkeslag.

I år markerer forbundet seg på stand hele uka og med frokostmøter tre av dagene.

Løge har vært ansvarlig for organiseringen av aktivitetene. Det vil si at hun har koordinert program og samarbeid, samt holdt i kontakten med de frivillige - eller mast på dem som hun selv sier - som skal bemanne standen. Den anser hun som det viktigste arbeidet under Arendalsuka.

- Det er når vi står på stand at vi er synlige for folk. Vi vet at vi verver nye medlemmer bare ved å være der. Det er mange mennesker som kommer bort og møter oss i en helt annet kontekst enn hva de kjenner oss som i det daglige. Terskelen for å stille spørsmål er lav og vi får spørsmål om alt fra seremonier til hva annet vi gjør.

- Det fremste virkemiddelet vårt på standen er i å være imøtekommende, vennlige og saklige. Du må huske at vi er på Sørland

Les mer

Flere saker fra Fri tanke

Lederne for tros- og livssynsamfunnene ber regjeringen gjøre mer for de norske barna i Syria. - Vi synes arbeidet med å hjelpe disse barna tar veldig lang tid, sier styreleder Tom Hedalen i Human-Etisk Forbund.
Fri tanke 20.08.2019
Norske barn vender i disse dager tilbake til klasserommene, men i Afghanistan fører krig, fattigdom og diskriminering til at millioner barn nektes skolegang.
Fri tanke 20.08.2019
Resett og andre innvandringsfiendtlige nettsteder ser så langt ikke ut til å ha spilt noen rolle i radikaliseringen av Philip Manshaus. De spiller allikevel en negativ rolle i samfunnsdebatten, slår flere eksperter fast.
Fri tanke 19.08.2019
Og humanistene var pådrivere i kampen for legalisering, skriver tidligere leder i Human-Etisk Forbund og Retten til en verdig død, Levi Fragell, i en replikk til Morten Horn.
Fri tanke 15.08.2019
Lars-Petter Heglestad i Human-Etisk er glad for presisteringen fra Kristin Gunleiksrud Raaum, som i helgen anklaget HEF for å ha dårlig livssynspolitisk folkeskikk.
Fri tanke 15.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt