Dagligvarehandelen
18.05.2021
Hos Meny Colosseum er brødsvinnet halvert med den nye appen.
- Før vi fikk brødsvinnappen, var brød varegruppen med størst svingninger i svinnet, sier butikksjef Ronny Kvammen.
Meny Colosseum i Oslo har benyttet seg av appen siden januar, som en av de første butikkene i kjeden. Appen forteller de ansatte i bakeriavdelingen hvor mange brød de skal steke om kvelden. Med det har butikken fått et verktøy som reduserer faren for overoptimistisk steking.
- Om kvelden er det deltidsansatte som avgjør hvor mye som skal stekes. Da hender det at noen «kliner til», sier ass. butikksjef Anders Hagen.
10-20 brød til overs
- I bakeriavdelingen skal man ha ferske produkter og noe svinn hver dag. Spørsmålet er bare hvor grensen går, og hvor mye man skal investere i s
Gå til medietMeny Colosseum i Oslo har benyttet seg av appen siden januar, som en av de første butikkene i kjeden. Appen forteller de ansatte i bakeriavdelingen hvor mange brød de skal steke om kvelden. Med det har butikken fått et verktøy som reduserer faren for overoptimistisk steking.
- Om kvelden er det deltidsansatte som avgjør hvor mye som skal stekes. Da hender det at noen «kliner til», sier ass. butikksjef Anders Hagen.
10-20 brød til overs
- I bakeriavdelingen skal man ha ferske produkter og noe svinn hver dag. Spørsmålet er bare hvor grensen går, og hvor mye man skal investere i s