Dagligvarehandelen
04.02.2025
Etter en særdeles rask byggeprosess, sto den nye fabrikken til Grønne Folk på Frosta klar i august. Med økt kapasitet og innpass i Meny, kan det bli rekordomsetning i 2025 for produsenten av ferdigmat laget av grønnsaker.
Visjonen er å lage grønn mat som smaker godt, er sunn for kroppen og bærekraftig for miljøet.
- Konseptet ferdigmat og grønnsaker, det finnes jo ikke. Så da vil vi ta en posisjon og skape markedet, sier Ragnhild Eggen Viken, som startet Grønne Folk sammen med ektemannen Jonas Viken i 2016.
I dag teller selskapet ti hoder, og innbefattet yngstesønnen Jørgen.
Hadde troen
- Fabrikken vi hadde var for liten, og de første årene var vi rett og slett ikke leveringsdyktige. Og det går ikke når du skal levere til dagligvarehandelen. Men vi hadde stor tro på konseptet vårt, så i mai 2023 bestemte vi oss for å bygge ny fabrikk. Første spadetak ble tatt oktober, og i august i fjor sto den klar, forteller Ragnhild Eggen Viken.
- Det er blitt en ny hverdag. Tidligere hadde vi mer enn
Gå til mediet- Konseptet ferdigmat og grønnsaker, det finnes jo ikke. Så da vil vi ta en posisjon og skape markedet, sier Ragnhild Eggen Viken, som startet Grønne Folk sammen med ektemannen Jonas Viken i 2016.
I dag teller selskapet ti hoder, og innbefattet yngstesønnen Jørgen.
Hadde troen
- Fabrikken vi hadde var for liten, og de første årene var vi rett og slett ikke leveringsdyktige. Og det går ikke når du skal levere til dagligvarehandelen. Men vi hadde stor tro på konseptet vårt, så i mai 2023 bestemte vi oss for å bygge ny fabrikk. Første spadetak ble tatt oktober, og i august i fjor sto den klar, forteller Ragnhild Eggen Viken.
- Det er blitt en ny hverdag. Tidligere hadde vi mer enn