Dagligvarehandelen
17.05.2016
- Vi liker at kundene er litt krevende. Det gir oss muligheten til å bli enda bedre, sier matgledeansvarlig Tobias Pedersen hos Meny Hagaløkkveien.
Det er i begynnelsen av uken før pinse og 17. mai. De ansatte hos Meny Hagaløkkveien er travelt opptatt med å bygge opp butikken til handelen eksploderer nærmere helgen. Ute er det nesten sommer i været, og i et matgledeskap i butikken er en eksponering av lettrømme, asparges, jordbær og lime kommet på plass. Den omfangsrike og betjente ostedisken er pyntet med norske flagg.
Skal få det lille ekstra - Matglede for oss er at kundene skal føle seg hjemme i butikken vår og finne det de trenger for å lage god mat. Dessuten skal de få det lille ekstra, sier ass. butikksjef Tobias Pedersen.
Et kjennetegn ved de ypperste matgledebutikkene er at det samarbeides godt på tvers av avdelingene, og at man får frem gode sameksponeringer mange steder i butikken. Dette gjelder til gangs f
Gå til medietSkal få det lille ekstra - Matglede for oss er at kundene skal føle seg hjemme i butikken vår og finne det de trenger for å lage god mat. Dessuten skal de få det lille ekstra, sier ass. butikksjef Tobias Pedersen.
Et kjennetegn ved de ypperste matgledebutikkene er at det samarbeides godt på tvers av avdelingene, og at man får frem gode sameksponeringer mange steder i butikken. Dette gjelder til gangs f