NNN-arbeideren
02.11.2016
Knasende sprø produkter har reddet den familieeide fabrikken på Aurskog flere ganger.
- Kjenner du lukten? Dette er ferskvare!
lukten av varm sjokolade slår imot deg. Smaksprøvene er velkommen for en som er over gjennomsnittet glad i sjokolade.
På «Sjokoladen» hos FoodMan går produksjonen for fullt. Her har vært laget «sjokoskruer» i mange år. Det var fabrikkeieren, Torbjørn Grunnan som fikk ideen om å lage maisskruer dekt av sjokolade.
Siden har det vært laget «sjokoskruer» på «Sjokoladen».
Familieeid
Det var imidlertid noe helt annet som berget fabrikken og arbeidsplassene på Aurskog i 1992. Da Orkla planla å legge ned fabrikken, så ville Torbjørn Grunnan det annerledes. Den gangen var han fabrikksjef. Grunnan fikset finansiering og overtok bedriften. Siden har fabrikken vært eid av familien. I dag er daglig leder Petter Grunnan, sønn av Torbjørn.
Historien forteller at det ikke var bare enkle år etter 1992. I overtakelsen av fabrikken fikk Grunnan og de ansatte kun med seg et pro
Les opprinnelig artikkellukten av varm sjokolade slår imot deg. Smaksprøvene er velkommen for en som er over gjennomsnittet glad i sjokolade.
På «Sjokoladen» hos FoodMan går produksjonen for fullt. Her har vært laget «sjokoskruer» i mange år. Det var fabrikkeieren, Torbjørn Grunnan som fikk ideen om å lage maisskruer dekt av sjokolade.
Siden har det vært laget «sjokoskruer» på «Sjokoladen».
Familieeid
Det var imidlertid noe helt annet som berget fabrikken og arbeidsplassene på Aurskog i 1992. Da Orkla planla å legge ned fabrikken, så ville Torbjørn Grunnan det annerledes. Den gangen var han fabrikksjef. Grunnan fikset finansiering og overtok bedriften. Siden har fabrikken vært eid av familien. I dag er daglig leder Petter Grunnan, sønn av Torbjørn.
Historien forteller at det ikke var bare enkle år etter 1992. I overtakelsen av fabrikken fikk Grunnan og de ansatte kun med seg et pro