Dagligvarehandelen
25.10.2016
I fjor introduserte Meny ferskt reinkjøtt i samarbeid med Finnmark Rein. Pionerarbeidet sørget for at kjedens butikker endelig kunne putte delikatessen i ferskvaredisken og ikke i fryseren.
Suksessen ble så stor at de to partnerne satser på en ny sesong med tett samarbeid. Salget ventes å løfte seg fra fjoråret.
Bra for alle
Espen Lie, sjef for Menys kokkelaug, er henrykt over hvordan samarbeidet med Finnmark Rein har utviklet seg.
- Noen sier vi var de første i verden som kunne selge ferskt reinkjøtt i sesongen. Vi var i hvert fall tidlig ute, og resultatet ble godt. Vi solgte ca. 200 tonn i fjor. I år rigger vi oss for kraftig vekst.
Mens alt reinkjøtt tidligere ble frosset ned rett etter slakting og stykking, leverer Finnmark Rein, en sammenslutning av utvalgte reineiere, nå ferske stykningsdeler fra de tre slakteriene i Varangerbotn, Karasjok og Kautokeino.
- Dette er en logistisk utfordring, sier daglig leder Are Figved i Finnmark Rein.
- Vi må s
Gå til medietBra for alle
Espen Lie, sjef for Menys kokkelaug, er henrykt over hvordan samarbeidet med Finnmark Rein har utviklet seg.
- Noen sier vi var de første i verden som kunne selge ferskt reinkjøtt i sesongen. Vi var i hvert fall tidlig ute, og resultatet ble godt. Vi solgte ca. 200 tonn i fjor. I år rigger vi oss for kraftig vekst.
Mens alt reinkjøtt tidligere ble frosset ned rett etter slakting og stykking, leverer Finnmark Rein, en sammenslutning av utvalgte reineiere, nå ferske stykningsdeler fra de tre slakteriene i Varangerbotn, Karasjok og Kautokeino.
- Dette er en logistisk utfordring, sier daglig leder Are Figved i Finnmark Rein.
- Vi må s


































































































