Magasinet for fagorganiserte
20.10.2016
Hotell- og restaurantansatte ser fram til å ta fatt på lokale forhandlinger.
I Rogaland, den mest utsatte regionen i landet, får den økende arbeidsløsheten i oljeservicebransjen ringvirkninger for hotell- og restaurantbransjen.
Vil beholde jobben
For kokken Adam Trzaska (36) er det aller viktigst å beholde jobben. For også Quality Airport Hotell Sola, der han er tillitsvalgt for kokkene og soussjef, merker nedgangen i kurs og konferanser. Hotellet er et av fire, store hoteller som ligger i nærheten av Stavanger lufthavn, Sola. Det er også kommet inn færre bestillinger på julebord.
Nesten alle på kjøkkenet er organisert og var i streik i vår, selv om hotellet greide å holde åpent. Og det ble flere medlemmer også.
u Det var fint å stå sammen under streiken, selv om det ikke var bare enkelt å m�
Les opprinnelig artikkelVil beholde jobben
For kokken Adam Trzaska (36) er det aller viktigst å beholde jobben. For også Quality Airport Hotell Sola, der han er tillitsvalgt for kokkene og soussjef, merker nedgangen i kurs og konferanser. Hotellet er et av fire, store hoteller som ligger i nærheten av Stavanger lufthavn, Sola. Det er også kommet inn færre bestillinger på julebord.
Nesten alle på kjøkkenet er organisert og var i streik i vår, selv om hotellet greide å holde åpent. Og det ble flere medlemmer også.
u Det var fint å stå sammen under streiken, selv om det ikke var bare enkelt å m�


































































































