AddToAny

Parat gratulerer- og stiller krav til ny regjering

Etter en heftig valgnatt har Norge gått i en ny politisk retning. Det ble regjeringsskifte og rødgrønn seier. Parat gratulerer valgvinnerne, men ønsker også å stille krav til den fremtidige regjeringen.
Leder i Parat, Unn Kristin Olsen, gratulerer de rødgrønne partiene med en overbevisende valgseier og et solid flertall på Stortinget. - Nå ser jeg frem til et godt og konstruktivt samarbeid med partiene som i løpet av høsten vil danne en ny regjering, så kommer vi fortsatt til å ha et godt samarbeid og en god dialog med alle partiene på Stortinget. Parat er en viktig aktør i norsk arbeidsliv som det er nyttig å lytte til. Jeg kan love at vi fortsatt skal påvirke til det beste for våre medlemmer, sier hun til Parat24.

Fire krav til den nye regjeringen

YS har allerede gått ut og stilt fire krav til den nye regjeringen, om rettferdig omstilling. YS-leder, Erik Kollerud, mener at for å sikre en rettferdig omstilling av arbeidslivet, må det stilles helt konkrete krav til den nye regjeringen som skal styre landet vårt de neste fire årene. Olsen og

Les mer

Flere saker fra Parat

Arbeidsrelaterte sykdommer og skader fører hvert år til 1,9 millioner dødsfall, ifølge en FN-studie. De vanligste årsakene er kols, slag og hjertesykdom.
Parat 17.09.2021
Nytt styre er valgt for Parats regionutvalg midt.
Parat 17.09.2021
Under 40 prosent av elevene i yrkesfaglig opplæring i Norge er kvinner. Det plasseres oss blant landene med mest kjønnsdeling i Europa, ifølge en rapport.
Parat 17.09.2021
Aller Media opplever kraftig vekst digitalt og vil ansette nærmere 80 nye årsverk.
Parat 16.09.2021
Pilotforbundet lanserer podcast med Stian Holmlimo Kvam og Carl Rego.
Parat 16.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt