Baker og Konditor
16.04.2021
MØRDEIG Til ca. 10 personer 130 g rørt smør 80 g melis, siktet 25 g mandelmel 50 g sukker 215 g hvetemel 1 g salt
Bland det rørte smøret sammen med den siktede melisen. Tilsett mandelmelet, så egget. Rør inn hvetemelet og saltet, uten å arbeide deigen for mye. Bre et 3 mm tykt lag utover en stekeplate og la stå kaldt i 2 timer. Kle ringer med 6 cm diameter og 2 cm høyde, stek i ovnen ved 165 °C i 10 til 12 minutter.
FINANCIER MED MATCH-TE
250 g usaltet smør 100 g mandelmel 50 g hasselnøttmel 250 g melis 10 g matcha-grønn te 85 g hvetemel 250 g eggeplomme (8
Gå til medietFINANCIER MED MATCH-TE
250 g usaltet smør 100 g mandelmel 50 g hasselnøttmel 250 g melis 10 g matcha-grønn te 85 g hvetemel 250 g eggeplomme (8