AddToAny

Overoppheted marked for håndverkere i nytt svensk skianlegg

Overoppheted marked for håndverkere i nytt svensk skianlegg
AKTUELLE PROSJEKTER: Skiprosjektet Himmelfjäll i Idre i Sverige er i gang, med bakker, heiser og infrastruktur. Hyttesalget går unna i rasende fart og husbyggerne støvsuger Nord-Dalarna for elektrikere, rørleggere og ventilasjonsinstallatører.
Og prisene på tjenestene stiger. Av Susanne Bengtsson / Byggvärlden I dag er mellom 40 og 50 entreprenører er på plass og bygger, og neste år forventes at det kommer nesten 200 til byggestart. - Det er en drøm å bli involvert i et så stort byggeprosjekt hjemme, sier entreprenør Peter Emretsson fra Idre, som bygger pister og løftegater. Bygging av både bakker, heiser, infrastruktur og hytter på Hemmeråsen i full gang. 280 tomter selges. Og nesten alle trenger hjelp fra tømrere til å bygge husene. - Markedet for håndverkere er overopphetet her, og husbyggerne støvsuger Nord-Dalarna på elektrikere, rørleggere og ventilasjonsinstallatører, det betyr at prisene har steget her, forteller Torbjörn Wallin, som er nyutnevnt administrerende direktør i Himmelfjäll AB. Går unna i rasende fart - Vi selger to tomter i uken akkurat nå. Det kommer til �
Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

VKE mener at inneklima må inn som et vurderingskriterium i ny ordning, både i energiattesten og energivurdering av tekniske anlegg.
article_web VVS Aktuelt 10.12.2018
Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har etter en åpen anbudskonkurranse inngått parallelle rammeavtaler på sammensatte håndtverkstjenester med fire norske firmaer. Avtalene har en estimert årlig verdi på 40 - 60 millioner.
article_web VVS Aktuelt 07.12.2018
Jarle Amble er ansatt som Teknisk Fagsjef i Comfort-Kjeden AS. - Vi er veldig fornøyde med å få Jarle med på laget. Han har lang og bred erfaring i bransjen og han vil styrke det faglige nivået i kjeden ytterligere.
article_web VVS Aktuelt 07.12.2018
Er det virkelig mulig å pusse opp et bad for mindre enn 50 000 kroner? Svaret er ja, viser en landsomfattende undersøkelse.
article_web VVS Aktuelt 07.12.2018
Fire tilbydere meldte seg på i prekvalifiseringskonkurransen om å få bygge nybygget for psykisk helsevern på Sørlandet sykehus HF i Kristiansand.
article_web VVS Aktuelt 07.12.2018

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt