AddToAny

ORDEN OG STRUKTUR GIR RESULTATER

ORDEN OG STRUKTUR GIR RESULTATER

Hos Blikkenslagermester Brækstad i Klæbu er det orden og struktur i alle ledd. Verkstedet er så ryddig og rent at du kan gå med hvite tennissokker uten å bli skitten på beina. Og kaffepauser er det lite av.

Bedriften har vokst jevnt og trutt de siste årene og har etablert seg som en av de største aktørene innenfor bransjen i Trondheimsområdet. De første 20 årene hadde de 2-3 ansatte, mens arbeidsstokken de siste ti årene har vært på rundt ti personer.Fokus på effektivitet - Hos oss er det et stort fokus på orden og struktur. Alle rydder etter seg selv. Og her er det ikke 9-kaffe som tar en time. Med dagens timepriser, så forsvinner det 5 000 kroner på 9-kaffen hver dag. Det er dyr kaffe. Vi har fokus på produktivitet og mener det er viktig å være i gang med produksjon i rett tid hver morgen. De ansatte er på plass fra klokken 06:30 og 06:40. For sin innsats får de en ekstra ferieuke.

- Vi jobber som et lag og alle vet at alle er avhengige av hverandre. Vi setter store krav til de som jobber hos oss, sier Kristian Brækstad som nå er

Gå til mediet

Flere saker fra Blikkenslageren

GK blir en del av «Energy Efficiency Movement». Dette er et globalt initiativ for å øke bevisstheten om hvor viktig energieffektivitet er i kampen mot klimaendringer.
Blikkenslageren 22.10.2022
Lindab har nylig lansert Lindab Fire System Pro - et automatisk styringssystem for brann og røyk.
Blikkenslageren 22.10.2022
Instalco kjøper URD Klima Oppdal AS og URD Klima Service Oppdal AS og styrker dermed sin posisjon i Midt-Norge. Begge selskapene jobber innenfor ventilasjon, varme og kjøling.
Blikkenslageren 22.10.2022
Hilti har lansert sin nye batteriverktøyplattform, Nuron. Med Nuron får du alle verktøy på én batteriplattform.
Blikkenslageren 22.10.2022
Dokumentasjon, garantier og rekruttering står sentralt for bransjen i tiden som kommer. Det står på VBLs dagsorden, men oppgaven løses aller best ved at vi alle jobber mot felles mål.
Blikkenslageren 22.10.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt