AstmaAllergi
28.03.2017
Oppskriftene er hentet fra Minmat.no og kan tilpasses deg uansett om du reagerer på en eller 80 matvarer.
FISKESUPPE
1 ss olje 1 stk løk 1 stk gulrot 1 håndfull sukkererter - ca 10 stk. 100 g flyndrefilet 10 stk sjampinjong 8 dl grønnsakskraft (evt buljongterning og vann) 1 dl soyafløte, glutenfri havrefløte, risfløte. 10-15 blader frisk basilikum Slik gjør du:
Skrell gulroten og løken - kutt disse i tynne skiver. Kutt gulrot, løk og sjampinjongen i tynne skiver.
Gå til mediet1 ss olje 1 stk løk 1 stk gulrot 1 håndfull sukkererter - ca 10 stk. 100 g flyndrefilet 10 stk sjampinjong 8 dl grønnsakskraft (evt buljongterning og vann) 1 dl soyafløte, glutenfri havrefløte, risfløte. 10-15 blader frisk basilikum Slik gjør du:
Skrell gulroten og løken - kutt disse i tynne skiver. Kutt gulrot, løk og sjampinjongen i tynne skiver.