Baker og Konditor
07.10.2016
Brødrene Karl Paul og Martin Nordby startet Baker Nordby 1908 på Tøyen i Oslo. Navnet og logen med bakergutten har vært et kjent merke for folk i hovedstaden. For fem år siden flyttet bakeriet til moderne fasiliteter på Bjørndal litt utenfor sentrum.
En lang tradisjon forsetter i familien, men med en ny generasjon bakere og med nytt utseende.
- Det var bestefar som lærte meg å bake. Jeg var med i bakeriet på Tøyen fra jeg var 7-8 år gammel og jeg fulgte med på hva han gjorde og fikk prøve litt selv. Etter hvert fikk jeg mer ansvar og lærte faget, sier Karl-Petter Nordby, fjerde generasjon Baker Nordby.
Nysatsing
Nå skal det tradisjonsrike bakeriet satse stort i hovedstaden og omegn. Ansiktsløftingsprosessen er i gang og består av ny design på utsalgene, ny design på logo og innpakning, nye nettsider med bestillingsløsning, nye og forbedrede produkter, relativt nytt bakeri og nye eiere.
- Vi fikk ikke vist hvem vi egentlig er, og ønsker med disse grepene å endre på det. Vi er en moderne bak
Gå til mediet- Det var bestefar som lærte meg å bake. Jeg var med i bakeriet på Tøyen fra jeg var 7-8 år gammel og jeg fulgte med på hva han gjorde og fikk prøve litt selv. Etter hvert fikk jeg mer ansvar og lærte faget, sier Karl-Petter Nordby, fjerde generasjon Baker Nordby.
Nysatsing
Nå skal det tradisjonsrike bakeriet satse stort i hovedstaden og omegn. Ansiktsløftingsprosessen er i gang og består av ny design på utsalgene, ny design på logo og innpakning, nye nettsider med bestillingsløsning, nye og forbedrede produkter, relativt nytt bakeri og nye eiere.
- Vi fikk ikke vist hvem vi egentlig er, og ønsker med disse grepene å endre på det. Vi er en moderne bak