AddToAny

Ny leder i FAMILIEBEDRIFTEN

Ny leder i FAMILIEBEDRIFTEN
Norges eldste familiebakeri, H.A. Brun i Oslo, har gjort endringer i ledelsen. Nå er det sjette generasjon som har overtatt bakeribedriften på Majorstua.
MAGNUS BRUN, sønn av tidligere BKLF-president, Axel, er ny daglig leder i tradisjonsrike Baker Brun. Magnus overtok formelt lederrollen i januar 2019, men har jobbet i bakeriet de siste tre årene.
Magnus Brun har utover dette liten erfaring fra bransjen. Han er utdannet innen økonomi og jus. Store deler av sitt yrkesliv har han drevet egen bedrift innen seilsport, men hadde for noen år tilbake et kort innhopp som butikkleder ved en nå nedlagt Baker Brun-butikk på Manglerud i Oslo. Magnus hadde ikke planer om å tre inn i bakeribedriften.

Stafettpinnen må videre
For litt over tre år siden snakket far Axel og sønn Magnus om Baker Bruns fremtid og det uunngåelige spørsmålet kom da opp.

Hva nå?
- Jeg tenkte meg grundig om, og kom til den konklusjonen at dette var noe jeg hadde lyst å prøve. Pappa (Axel) ønsket å trappe ned, og noen måtte ta ansvaret. Først testet jeg å jobbe som sjåfør i noen uker, slik ble jeg litt kjent i bedriften. Jeg tenkte at med min varierte bakgrunn kunne jeg ha noe å tilby. Etter dette gikk jeg inn i bedriften som ansatt for å lære, forteller Magnus Brun.
Magnus tok over roret i januar 2019. Det første Magnus gikk i gang med var å optimalisere pr
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

Martin Kjekshus (44) er ansatt som ny administrerende direktør i Diplom-Is AS. Kjekshus kommer fra stillingen som VP production & General manager i Ringnes Supply Company.
Baker og Konditor 04.09.2020
Kvalitets grønn kjerner, kombinert med spelt for den spesielle aroma og særegen smak Bøketrerøkte kjerner gir grønn kjerner en spesiell smak, lett nøtteaktig samt kraftig røykfull smak
Baker og Konditor 04.09.2020
Nils Olav Heggdalsvik og Trude Beate Brendehaug har fått en god start med sitt nye bakeri Kveitemjøl på Aker Brygge.
Baker og Konditor 04.09.2020
Aage Gangnæs driver Aages bakeri & konditori AS på Bjørkelangen. I flere år har han slitt med underskudd, men nå har Gangnæs klart å snu trenden, skriver Romerikes Blad.
Baker og Konditor 04.09.2020
STEIN PÅ STEIN er lagt i norsk baker- og konditorbransje de siste årene. Etableringen av et baker- og konditorlandslag og diplombakerutdanning er to viktige tiltak.
Baker og Konditor 04.09.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt