AddToAny

Norsk Seilsportsliga 2. divisjon: Moss Seilforening favoritt til å vinne

Norsk Seilsportsliga 2. divisjon: Moss Seilforening favoritt til å vinne
Også i seilsportsligaens andredivisjon blir det en tøff kamp om å vinne, men Moss er favoritt. Det er, historisk sett, vel så mange gode seilforeninger seilsportsligaens andredivisjon som det er i den øverste divisjonen.
Det er derfor lite som tyder på at det å plassere seg blant de fire beste, som kvalifiserer til opprykk i 2017, blir noen som helst walk in the park. Mange store seilforeninger i 2. divisjon vil ha et ord med i laget om disse plassene.

SEILmagasinet har viet den øverste divisjonen stor oppmerksomhet i de senere uken, men 2. divisjon er ikke glemt. Vi har også kikket den i kortene, og har våget oss på å tippe en rekkefølge der også.

Størst tro på Moss

Mye tyder på at det kan bli veldig jevnt, og helt avgjørende kommer det til å være hva slags lag foreningene sender og hvilken oppslutning seilsportsligaen har i de enkelte foreningene. Minst halvparten av foreningene i 2. divisjon har seilere som er gode nok til å kunne føre forening

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

Tanguy Bouroullec har vunnet alt de to siste årene med sin ekstreme båt.
SEILmagasinet 27.09.2021
Nå kommer det nye spennende mindre modeller fra de store verftene. 32-foteren fra Dufour skal friste unge seilere.
SEILmagasinet 27.09.2021
Arcona har solgt tre stykker av 385 som hadde verdenspremier på Orust. To av dem går til Norge, og det kan bli flere.
SEILmagasinet 26.09.2021
Henning Røed ble skremt av trengslen i havnene i 2020 og valgte heller å dele årets seilferien i to. En i juni, og en i august. Her oppsummerer han årets sommer.
SEILmagasinet 24.09.2021
Erfaringene fra Nastro Rosa Tour, Italias svar på Tour de France á la Voile, kan overføres til Norge, mener ukens lørdagsgjest.
SEILmagasinet 23.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt