AddToAny

Norges Astma- og Allergiforbund - en samlet organisasjon

Norges Astma- og Allergiforbund - en samlet organisasjon
Landsmøtet 2016 på Scandic hotell i Asker var det beste på flere tiår, vil mange hevde. Forberedelsene hadde vært mange og omfattende. De hadde foregått over lang tid og over hele landet. Spenningen var stor. Ville det bli et godt landsmøte?


Forventningene var til å ta og føle på etter hvert som delegater og observatører strømmet til landsmøtehotellet. I mine 20 år i Norges Astma- og Allergiforbund hadde jeg opplevd så mangt på landsmøter, jeg var like spent som alle andre.

Derfor er det med glede og stolthet jeg gratulerer dere alle med landsmøtet! Stemningen var prima fra møtet ble satt til det ble hevet. Alle snakket pent til hverandre og om hverandre - hele tiden.

En selvfølge vil kanskje noen si. Men det er noe helt spesielt med landsmøter, ikke bare i vår organisasjon, men i organisasjoner generelt. Mangt skal drøftes og stemmes over. Man legger kabalen for de neste tre årene. Det er en lang period
Gå til mediet

Flere saker fra AstmaAllergi

Hender det at du reagerer på parfyme eller sterke lukter? Da er du ikke alene. En spørreundersøkelse utført i september 2021 viser at hele fire av ti har opplevd ubehag på grunn av andres bruk av parfyme eller parfymerte produkter. - Plagene er ekte og ikke noe du innbiller deg, sier psykologspesialist Jude Nicholas.
AstmaAllergi 25.03.2022
En av NAAFs mange oppgaver er å veilede forbrukere i valg av produkter med minst mulig helserisiko. Hvis et produkt bærer logoen fra Asthma Allergy Nordic, skal du være trygg på at det er et helsevennlig alternativ.
AstmaAllergi 25.03.2022
AstmaAllergi 25.03.2022
AstmaAllergi 25.03.2022
AstmaAllergi 25.03.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt