AddToAny

NNNs organisasjon

NNNs organisasjon
I NNN arbeideren nummer 1-2020 diskuterer Erik Hagen og leder Anne Berit Aker Hansen fordeler og ulemper med ny organisering av NNN.
Begge er enige i at Landsmøtet 2021 avgjør hvordan dette ender, noe jeg er helt enig i. Og dette er kanskje et av de viktigste valgene NNN tar i vår tid. Som leder for NNN Trøndelag avdeling 10 tror jeg det kan være nyttig for våre medlemmer å se hva vi får med ny organisasjon, og hva vi eventuelt mister.

NNN Trøndelag avd. 10 ble stiftet i 2012, og er en fusjon mellom avdelinger i gamle Sør-Trøndelag fylke. Fra kontoret når vi de fleste bedrifter i løpet av maksimum 2,5 timers bilkjøring. Avdelingen representerer ni overenskomstområder og har i dag cirka 2 000 yrkesaktive medlemmer. Da vi skulle slå oss sammen, var det ikke en ensartet gruppe klubber og avdelinger som møttes, men bransje-avdelinger med store forskjeller i drift og kultur. I løpet av disse åtte årene har mye av tiden gått med til å diskutere seg fram til å finne en felles plattform og kultur som skal drive oss framover, noe vi har sett konturene av de
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NNN-arbeideren

I Tove Braathens nye roman «Ja, vi elsker» nærmer det seg 17. mai. Her avsløres det sakte men sikkert at velferdsstatens vellykkethet ikke oppleves på samme måte av alle. Det fins viktigere ting i livet enn flagg og barnetog.
NNN-arbeideren 26.06.2020
1. Vi trenger et mer organisert arbeidsliv, og fagforeningsfradraget må dobles. 2. Det bør bli enklere å allmenngjøre. 3. Det må ryddes opp i transportbransjen.
NNN-arbeideren 26.06.2020
Trygve Svensson, leder av Tankesmien Agenda, underslår ikke at han er en tilhenger av EØS-avtalen sjøl om han ser at den også har sine utfordrende sider for norsk arbeidsliv.
NNN-arbeideren 26.06.2020
NNN-arbeideren 26.06.2020
Vi har sjekket hvor norsk den klassiske matpakka egentlig er. Den med brødskiver med makrell i tomat, leverpostei og gulost på.
NNN-arbeideren 26.06.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt