AddToAny

NAL i bevegelse

- Da du begynte, sa du at «NAL er bedre enn noensinne». Hvordan er NAL nå, tre år senere?
- NAL er om mulig på vei til å bli enda mer relevant enn den gang. Det skyldes at vi klarer å bruke ressurser og tid på de sakene som er viktige for medlemmene og samfunnet.

Løkken mener dette ofte er komplekse saker, hvor det ikke er lett for den enkelte å ha oversikt, men der NAL har mulighet til å jobbe strategisk over tid.

- Den gangen sa jeg nok dette litt mer som en forventning og programerklæring for egen innsats. Det betyr i realiteten å ikke være tilfreds med tingenes tilstand, men at NAL alltid må bevege seg mot noe.

- Ble forventingene innfridd?

- Nei, det blir de jo aldri. Fordi det finnes knapt nok et endelig mål, og når premissene endres, må vi kontinuerlig redefinere oss tilsvarende. Noen tror kanskje at ved å sitte stille i

Les mer

Flere saker fra Arkitektnytt

Søndag begynner det 26. Internasjonale klimatoppmøte i Glasgow.
Arkitektnytt 27.10.2021
Det nye Munchmuseet i Bjørvika i Oslo stiller ut tre versjoner av Skrik, men som besøkende får man bare se én om gangen.
Arkitektnytt 26.10.2021
Det foregår en stille revolusjon i Oslos gater. Har revolusjonen en lyd, er det i så fall lyden av sildrende vann, vindens rasling i trekroner eller kanskje sykkelbjellens raspete klang.
Arkitektnytt 25.10.2021
Tettstedet Nesna har for lengst nådd nyhetsbildet. Den omstridte nedleggelsen av Høgskolen i Nesna og deretter den nye regjeringens snuoperasjon har fått mye oppmerksomhet.
Arkitektnytt 22.10.2021
I dag åpner det nye Munchmuseet i Oslo. Helt siden Estudio Herreros vant arkitektkonkurransen i 2009 har meningene om bygget vært delt. Det er de også nå.
Arkitektnytt 22.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt