AddToAny

Næringsmiddelarbeiderne trenger mer kompetanse

Næringsmiddelarbeiderne trenger mer kompetanse
Det NHO- og NNN-støttede prosjektet Matindustrien 4.0 har hatt sin første samling der alle de 19 bedriftene som er med fikk presentere sine tanker.
- Dette var et utrolig spennende prosjekt, sier Lars Lindland, prosjektlederen for Matindustrien 4.0 på Kick-off-seminaret på Scandic Hell 25.- og 26. mars. Prosjektet han snakker om er Nidars ønske om å digitalisere den fabrikkog produksjonstavla de bruker på sine daglige morgenmøter.
- Ja, men det vil koste litt penger, sier Anders Greiff, fabrikksjefen på Nidar.

Mer medarbeiderinvolvering
Til stede på kick-off-seminaret i Matindustrien 4.0 var som en av 19 bedrifter Nidar ved Anders Greiff og Stig-Gøran Nilsen. Førstnevnte produksjonssjef siden 2006, fabrikksjef fra 2014. Nilsen er NNNs klubbleder. De to bekrefter at det er et godt samarbeide mellom klubb og ledelse på Nidar. Men dette forhindrer ikke at de ønsker å videreutvikle samarbeidet ytterligere. Nidar var også med på forprosjektet i Matindustrien 4.0.
- For oss er det viktig at både arbeidstaker- og arbeidsgiversiden er med på dette. En bedre involvering av våre medarbeidere er en av grunnene til at vi deltar på dette, sier Greiff.

Digital morgenmøtetavle
Alle de 19 bedriftene som er med i Matindustrien 4.0 forplikter seg til å delta i et to-årsprosjekt. På Nidar h
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NNN-arbeideren

NNNs tillitsvalgte har så langt ikke meldt om at de er blitt utsatt for netthets, men det er kanskje bare et tidsspørsmål før det skjer?
NNN-arbeideren 26.06.2019
● Støtten til EØS-avtalen aukar. - Slike målingar må ikkje bli ei sopvepute, seier Trygve Svensson, leiar for tankesmia Agenda. Nationen 11. juni
NNN-arbeideren 26.06.2019
Sosialedemokratiske partier i Norden taper valg, men vinner regjeringen ved å samarbeide til venstre og høyre. Hva betyr det for Arbeiderpartiet?
NNN-arbeideren 26.06.2019
På en et landbrukspolitisk frokostseminar midt i mai om mulighetene for grønn vekst var det mye rørende enighet og lite konflikt. Motstandere av EØS-avtalen deltok ikke.
NNN-arbeideren 26.06.2019
Uke 25 ble litt av ei uke for Jan-Egil Pedersen, tidligere leder av Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN). Da hanket han inn alle fagbevegelsens høyeste utmerkelser.
NNN-arbeideren 26.06.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt