AddToAny

Næringsmiddelarbeiderne trenger mer kompetanse

Næringsmiddelarbeiderne trenger mer kompetanse
Det NHO- og NNN-støttede prosjektet Matindustrien 4.0 har hatt sin første samling der alle de 19 bedriftene som er med fikk presentere sine tanker.
- Dette var et utrolig spennende prosjekt, sier Lars Lindland, prosjektlederen for Matindustrien 4.0 på Kick-off-seminaret på Scandic Hell 25.- og 26. mars. Prosjektet han snakker om er Nidars ønske om å digitalisere den fabrikkog produksjonstavla de bruker på sine daglige morgenmøter.
- Ja, men det vil koste litt penger, sier Anders Greiff, fabrikksjefen på Nidar.

Mer medarbeiderinvolvering
Til stede på kick-off-seminaret i Matindustrien 4.0 var som en av 19 bedrifter Nidar ved Anders Greiff og Stig-Gøran Nilsen. Førstnevnte produksjonssjef siden 2006, fabrikksjef fra 2014. Nilsen er NNNs klubbleder. De to bekrefter at det er et godt samarbeide mellom klubb og ledelse på Nidar. Men dette forhindrer ikke at de ønsker å videreutvikle samarbeidet ytterligere. Nidar var også med på forprosjektet i Matindustrien 4.0.
- For oss er det viktig at både arbeidstaker- og arbeidsgiversiden er med på dette. En bedre involvering av våre medarbeidere er en av grunnene til at vi deltar på dette, sier Greiff.

Digital morgenmøtetavle
Alle de 19 bedriftene som er med i Matindustrien 4.0 forplikter seg til å delta i et to-årsprosjekt. På Nidar h
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NNN-arbeideren

Det tok over 70 år før den første kvinnen ble valgt inn i LO-sekretariatet. Nå er det kvinneflertall i LOs viktigste møterom for første gang på 120 år.
article_print NNN-arbeideren 26.04.2019
Frontfaget resulterte i en ramme på 3,2 prosent, 14 timer på overtid.
article_print NNN-arbeideren 26.04.2019
På fabrikken i Tønsberg er det Pommes Frites som tar det meste av oppmerksomheten. Og er du innom McDonalds eller Burger King, kan du smake på varene.
article_print NNN-arbeideren 26.04.2019
● ● I meir enn 100 år er ulike sosialistiske eksperiment blitt lanserte. Alle har gått gale. Kvifor er det ingen som lukkast, og kvifor er det så vanskeleg å vedgå fiaskoane?
article_print NNN-arbeideren 26.04.2019
1 bunt grønn asparges 2 ss sennep, (dijon) 1 ss sherry-/rødvinseddik 2 dl solsikkeolje 2 ss sjalottløk, finhakket 2 ss gressløk, hakket Visp sammen
article_print NNN-arbeideren 26.04.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt