AddToAny

Morad lever ut dansedrømmen

Morad lever ut dansedrømmen
I begynnelsen var han redd for at publikum skulle se mer på sårene enn på dansingen hans. Nå står Morad Aziman på scenen som Romeo, og tenker nesten ikke over psoriasisen.
AstmaAllergi møter 31-åringen Morad Aziman i kantina på Den Norske Opera & Ballett i Bjørvika i Oslo. De er midt i en hektisk øvingsperiode, og det er like før premieren på forestillingen «Romeo og Julie», der han spiller hovedrollen som «Romeo». Morad og resten av dansegruppa Kingwings setter opp den verdenskjente Shakespeare-klassikeren sammen med selveste Nasjonalballetten. Det var det få som ville ha trodd for noen år siden!

- Alle sa til oss at vi ikke kunne leve av hip-hop og breaking, det var ikke mulig. Men nå har vi levd av å være dansere i flere år, sier Morad.Lidenskap for dansen. Selv begynte han å danse i 1999. Det startet i det små med breakdance på ungdomsklubben på Lambertseter i Oslo der han vokste opp. Han startet med å trene for seg selv, og møtte etter hvert andre som delte hans lidenskap for denne formen for dansing og musikk.

Ganske fort fikk han imidlertid helsemessige utfordringer som kunne ha betydd slutten for dansekarrieren. Morad har nemlig psoriasis, som betyr at han i perioder har st
Gå til mediet

Flere saker fra AstmaAllergi

..bruk av rengjøringsmidler kan gi astma hos fremtidige barn? Mange yrkesgrupper er utsatt for rengjøringsprodukter og desinfeksjonsmidler.
AstmaAllergi 15.12.2021
Vi utvikler stadig flere digitale kurs for våre medlemmer og tillitsvalgte. Nå har vi lansert et nytt kurs for deg som ønsker å være frivillig i NAAF.
AstmaAllergi 15.12.2021
En rapport lansert i april viser en tydelig nedgang i bruken av helsetjenester under pandemien. Dette gjelder særlig pasienter med astma og kols. NAAFs nye politiske rådgiver, Una Pasovic, har tatt kontakt med Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) for å få klarhet i hvordan regjeringen vil sørge for at astmatikere og kolspasienter får ivaretatt sine helsebehov i tiden etter pandemien.
AstmaAllergi 15.12.2021
17 år gamle Ulrikke fra Oslo driver aktivt med triatlon. På slutten av sesongen har hun kjent at pusten er dårligere og at kroppen ikke fungerer som den skal på trening. Nå er hun på Rikshospitalet for astmautredning, og vi har fått lov til å følge henne hele dagen.
AstmaAllergi 15.12.2021
AstmaAllergi 15.12.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt