AddToAny

Morad lever ut dansedrømmen

Morad lever ut dansedrømmen
I begynnelsen var han redd for at publikum skulle se mer på sårene enn på dansingen hans. Nå står Morad Aziman på scenen som Romeo, og tenker nesten ikke over psoriasisen.
AstmaAllergi møter 31-åringen Morad Aziman i kantina på Den Norske Opera & Ballett i Bjørvika i Oslo. De er midt i en hektisk øvingsperiode, og det er like før premieren på forestillingen «Romeo og Julie», der han spiller hovedrollen som «Romeo». Morad og resten av dansegruppa Kingwings setter opp den verdenskjente Shakespeare-klassikeren sammen med selveste Nasjonalballetten. Det var det få som ville ha trodd for noen år siden!

- Alle sa til oss at vi ikke kunne leve av hip-hop og breaking, det var ikke mulig. Men nå har vi levd av å være dansere i flere år, sier Morad.Lidenskap for dansen. Selv begynte han å danse i 1999. Det startet i det små med breakdance på ungdomsklubben på Lambertseter i Oslo der han vokste opp. Han startet med å trene for seg selv, og møtte etter hvert andre som delte hans lidenskap for denne formen for dansing og musikk.

Ganske fort fikk han imidlertid helsemessige utfordringer som kunne ha betydd slutten for dansekarrieren. Morad har nemlig psoriasis, som betyr at han i perioder har st
Gå til mediet

Flere saker fra AstmaAllergi

Hender det at du reagerer på parfyme eller sterke lukter? Da er du ikke alene. En spørreundersøkelse utført i september 2021 viser at hele fire av ti har opplevd ubehag på grunn av andres bruk av parfyme eller parfymerte produkter. - Plagene er ekte og ikke noe du innbiller deg, sier psykologspesialist Jude Nicholas.
AstmaAllergi 25.03.2022
En av NAAFs mange oppgaver er å veilede forbrukere i valg av produkter med minst mulig helserisiko. Hvis et produkt bærer logoen fra Asthma Allergy Nordic, skal du være trygg på at det er et helsevennlig alternativ.
AstmaAllergi 25.03.2022
AstmaAllergi 25.03.2022
AstmaAllergi 25.03.2022
AstmaAllergi 25.03.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt