Dagligvarehandelen
09.07.2024
Med spiseklar chorizo, italienskinspirert salami og woksaus med mørt kjøtt skal Finsbråten treffe flere forbrukere som vil ha mer smak og kvalitet.
Finsbråten har holdt håndverkstradisjoner i hevd siden 1951 og ser nå fremover mot moderne familier som vil ha smarte løsninger og tar bevisste matvalg.
Finsbråten har lansert ternet og speket og spiseklar chorizo krydret med paprika, pepper og hvitløk. Den er laget i Norge med norsk kjøtt og har samme funksjonalitet som ternet bacon, men er spiseklar.
- Chorizo er en stor og kjent smak i Norge, og her kommer vi med en praktisk løsni
Gå til medietFinsbråten har lansert ternet og speket og spiseklar chorizo krydret med paprika, pepper og hvitløk. Den er laget i Norge med norsk kjøtt og har samme funksjonalitet som ternet bacon, men er spiseklar.
- Chorizo er en stor og kjent smak i Norge, og her kommer vi med en praktisk løsni