AddToAny

Min arbeidsdag: Burde hatt en notatblokk på nattbordet

Liv Bente Kildal innrømmer at hun til tider jobber litt i løpet av natt a. Når hun våkner, har hun noen løsninger klare. Derfor burde hun hatt en notatblokk på nattbordet.
Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Liv Bente Kildal, Hovedtillitsvalgt SpareBank1 Ringerike Hadeland og leder av tillitsutvalget i SamSpar, 57 år.

Kaffe eller te?

Før fylte 50 drakk jeg te. E tter fylte 50 drikker jeg kaffe. En god arbeidskollega av meg fikk meg til å begynne å drikke kaffe etter fylte 50. Jeg kom først på jobb og satte alltid på kaffe n. N år Lars på IT kom på jobb en stund senere, kom han alltid inn med kaffe til meg. Den gang en likte jeg ikke kaffe, men av ren høflighet drakk jeg kaffen. Det var så hyggelig og fint av Lars, og jeg satte stor pris på kaffen og den lille praten om morgenen. De rfor er Lars sin skyld at nå jeg er blitt ei skikkelig kaffekjerring.

Hva har du på nattbordet?

Mobil og ørepropper.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

Så fort jeg våkner. Må nok innrømme at jeg til tider jobber litt i løpet av natta også. Den hender jeg har noen løsninger klare når jeg våkner. Burde hatt en notatblokk på nattbordet.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag?

Jeg har mer eller mindre sittet på hjemmekontor siden mars i fjor. Har gått fra å ha en arbeidshverdag med mange jobbreiser og mange fysiske møter, til en arbeidshverdag med kun Skype og Teamsmøter. For en ekstrovert person som meg, har det vært krevende og til tider litt psykisk tungt. Savner veldig den daglige kontakten med medlemmer og gode kolleger. Vi har jo blitt gode til å gjennomføre gode effektive digitale møter, men det kan ikke erstatte fysiske møter. Nå ringer vi ikke hverandre på t elefon, men på Skype med videofunksjon for å føle litt mer nærhet til hverandre. Det positive er at jeg har blitt veldig flink til å komme meg ut på tur etter endt arbeidsdag. Med lydbok på øra og piggsko på beina, har det blitt mange mil det siste året.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt

D

Les mer

Flere saker fra Finansfokus

ØNSKER VELKOMMEN: Hovedtillitsvalgt Lillian Hattrem ønsker de ansatte i Sbanken hjertelig velkommen til DNB hvis oppkjøpet går gjennom.
Finansfokus 15.04.2021
HYBRIDLØSNING: Linda Lai tror at mange kommer til å ha en kombinasjon mellom hjemmekontor og å være på arbeidsplassen også etter pandemien gir seg.
Finansfokus 15.04.2021
KREVENDE TID: - Det har vært en krevende tid både med å håndtere Covid-19 og nedbemanningsprosessen, sier hovedtillitsvalgt Inge Lindseth i SpareBank 1 SMN. (Foto: Privat)
Finansfokus 14.04.2021
Sparebankene har vært vårt DNA KRONIKK: Færre og større sparebanker vil forringe den totale kvaliteten til alle som bor i distrikts-Norge og gi fattigere lokalsamfunn.
Finansfokus 12.04.2021
KJEDELIG BANKMANN: Vanligvis er Espen Grimmert i Sparebanken Vest en kjedelig bankmann i dress. Nå kan han sendes på hjemmekontor og vente på vaksine, mens barnehageheltene i kjeledress kan gå trygt og vaksinert på jobb.
Finansfokus 11.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt