AddToAny

Merket som gjør det lett å velge rett

En av NAAFs mange oppgaver er å veilede forbrukere i valg av produkter med minst mulig helserisiko. Hvis et produkt bærer logoen fra Asthma Allergy Nordic, skal du være trygg på at det er et helsevennlig alternativ.
Siden 90-tallet har merket med NAAFs logo og teksten «Anbefalt av NAAF» vært synlig på produkter i norske butikker. Merket har vært å finne på alt fra solkrem og bleier til maling og vaskemidler. I 2018 inngikk NAAF et samarbeid med Danmark og Sverige om å lage en felles merkeordning for de tre landene. Vi har snakket med NAAFs prosjektleder for Asthma Allergy Nordic, Maja Aas, for å lære mer om merkeordningen og hva som ligger bak det nordiske samarbeidet.

Hva står merket for?
- Når du ser AAN-logoen på et produkt kan du være trygg på at det har gjennomgått en grundig og faglig vurdering, og at det oppfyller kriterier som gjør produktet trygt og helsevennlig. Tanken bak vårt arbeid med AAN-merket er å hjelpe de som er rammet av astma, allergi eller annen overfølsomhet slik at de får en bedre hverdag, samt veilede alle som ønsker å forebygge elle
Gå til mediet

Flere saker fra AstmaAllergi

Norges Astma- og Allergiforbund arrangerer Parfymefri uke hver oktober i uke 43. NAAF ønsker å bevisstgjøre folk om at bruk av parfyme og unødvendige kjemikaler øker risikoen for allergi.
AstmaAllergi 07.10.2022
Dagens sykehus, både gamle og nye, tar ikke tilstrekkelig hensyn til at den enkelte pasient kan ta med seg og spre smittestoffer. For andre pasienter med allergi og overfølsomhet, kan dette føre til uønskede plager.
AstmaAllergi 07.10.2022
Endelig er AstmaAllergi ute med et nytt, og litt tykkere blad, etter et ekstra langt opphold på grunn av redaktørbytte.
AstmaAllergi 07.10.2022
Den 13. august var det klatredag for medlemmene mellom 5-17 år. Det kom 16 barn og unge i alderen 6 til 17 år, 9 voksne som hjalp til, samt de 2 instruktørene fra senteret.
AstmaAllergi 07.10.2022
• Spør hvor mange leiligheten/hybelen er beregnet for. • Sjekk om det lukter friskt i alle rom.
AstmaAllergi 07.10.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt