AddToAny

Medaljesjanse ble to knepne 4. plasser

Medaljesjanse ble to knepne 4. plasser
Det ble stang ut for Line Flem Høst og Hermann Tomasgaard i medaljekampen i verdenscupen i Genova. Begge endte til slutt på 4. plass.
- 4. plass? Før regattaen syntes jeg en 4. plass ville være veldig bra, så jeg får jo være fornøyd med en slik plassering, sier Herman Tomasgaard fra KNS til SEILmagasinet.

Ikke minst synes han fjerdeplassen i en regatta som til de grader ble preget av lite vind som det alle seilasene i Genova var preget av, var oppløftende.

- I 2018 følte jeg meg ikke komfortabel i forhold som dette, så jeg synes jeg har hatt god fremgang selv om det fortsatt er en del å jobbe med.

Ungarske brødre i hovedrollen

Medaljefinalen i Laser Standard ble svært spennende. Det blåste akkurat nok til at det kunne seiles fair, men det var vanskelig.

- Det er vanskelig når det er så lett vind i medal race. Alle kjemper tett mot hverandre hele tiden, og jeg sliter litt i båt mot båt-situasjoner. Der trenger jeg litt trening, mener Hermann Tomasgaard.

Finalen ble svært tett og

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

Oslo Seilforening arrangerer i helgen NM i Express med 52 båter på startlinjen blant dem Kong Harald
SEILmagasinet 22.08.2019
Miljøaktevisten trives om bord, tross mangel på komfort. Boris Hermann har valgt en kurs nord for Azorene, og kapper distanse. Nå er båten over halvveis, og det er konkurranse om bord om å tippe når «Malizia» er fremme i New York.
SEILmagasinet 21.08.2019
- Det gir selvtillit å få et så godt resultat på OL-banen, samtidig som vi vet at vi har enda mer å gå på, mener Helene Næss og Marie Rønningen etter sølvet i prøve-OL i 49er FX.
SEILmagasinet 21.08.2019
Med fem 1. plasser og en 2. plass som tellende etter syv seilaser er den norske duoen i en klasse for seg selv i EM for 29ers.
SEILmagasinet 21.08.2019
Helene Næss og Marie Rønningen vant medaljefinalen og seilte seg opp til sølv i prøve OL
SEILmagasinet 21.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt