AddToAny

Medaljefinaler uten norske seilere

Medaljefinaler uten norske seilere
Påskaften går medaljefinalene i Nacra 17, 49er og 49er FX - men de er uten norske seilere. 1. påskedag kan det imidlertid bli norsk jubel.
Det gikk ikke helt veien for de norske fartsseilerne i Genova - i alle fall ikke om medaljefinale skal være målestokken. Helene Næss og Marie Rønningen fikk lite til å stemme under langfredagens seilaser og seilte seg ned fra 8. til 20. plass sammenlagt i 49er FX. Dermed ble det ingen medaljefinale denne gangen - som det ble for noen uker siden på Mallorca.

Nesten i gullfinalen

Mads og Tomas Mathisen innledet verdenscupen i Genova med to 8. plasser, men etter det falt de tilbake og var akkurat én plass og tre poeng unna å nå gullfinalen - noe som var målet for det norske laget før de dro til Genova.

- Vi avsluttet som 42 av 65 båter. Dette er bedre enn Palma-regattaen der vi ble 45, men vi ser mer på enkelt-race som det vikti

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

Oslo Seilforening arrangerer i helgen NM i Express med 52 båter på startlinjen blant dem Kong Harald
SEILmagasinet 22.08.2019
Miljøaktevisten trives om bord, tross mangel på komfort. Boris Hermann har valgt en kurs nord for Azorene, og kapper distanse. Nå er båten over halvveis, og det er konkurranse om bord om å tippe når «Malizia» er fremme i New York.
SEILmagasinet 21.08.2019
- Det gir selvtillit å få et så godt resultat på OL-banen, samtidig som vi vet at vi har enda mer å gå på, mener Helene Næss og Marie Rønningen etter sølvet i prøve-OL i 49er FX.
SEILmagasinet 21.08.2019
Med fem 1. plasser og en 2. plass som tellende etter syv seilaser er den norske duoen i en klasse for seg selv i EM for 29ers.
SEILmagasinet 21.08.2019
Helene Næss og Marie Rønningen vant medaljefinalen og seilte seg opp til sølv i prøve OL
SEILmagasinet 21.08.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt